OTIŠLA SAM S MUŽEM NA MORE, A ON JE GLEDAO DRUGE ŽENE: Uzela sam kremu za sunčanje i NA LEĐIMA NAPISALA OVO, ZACRVENIO SE! (FOTO)

Info

OSTATAK CHATA:

117338878-1758593117622745-8034233996974572388-n

BONUSI:

 

Pre 2 meseca sam krenuo da izlazim sa koleginicom koja je došla u našu firmu pre par meseci. Tek prošle nedelje mi je saopštila da ima dete iz prvog braka. Ja imam 25 godina (ona 27) i iako želim ozbiljnu vezu jednostavno nisam spreman za decu još. Takođe bih želeo da jednog dana porodicu započnem sa slobodnom devojkom koja nema decu i bivše muževe. To sam joj tako i saopštio, a ona je u tom trenutku totalno poludela, rekla kako sam površan i bezobrazan i kako se nada da nikada neću imati svoju decu. Od tada ne želi ni da mi se javi sa “dobro jutro”, ali vidim da je uveliko počela da muva mog kolegu. Sad mi se sve više čini da ona zapravo samo traži negde da “udomi” sebe i svoju ćerku..

 


 

Verovali vi ili ne, mene je jednom prilikom, dok sam imao odnos sa devojkom u autu sa otvorenim prozorima, uhvatila promaja i naredna dva-tri dana sam proveo u krevetu. Najteži deo mi je bio smišljanje izgovora porodici i prijateljima. 🙂

 


 

Živim u BiH gdje se zna da se posao dobija preko veze. Ali, zna se desiti i “greška”, pa sam zahvaljujući tome zaposlena i to na dobrom radnom mjestu. Konkurisala sam reda radi, čisto da ne bude da je do mene, iako imam preko 30 odbijenica. Posle svih procedura zovu mene da sam dobila posao. Ja sva srećna. Ostali zaposleni me gledaju kao u božanstvo, svi hoće da mi ugode. Kao da sam se preselila u paralelni univerzum. Niko od mojih mi ne vjeruje da nisam imala vezu, ja sama ne vjerujem. Poslije mjesec dana rada dolagi neka cura i ja shvatim šta se desilo. Cura koja je trebala dobiti posao ima isto prezime kao ja, a moje ime je isto kao njen nadimak. Veza joj je moćan čovjek koji je zna privatno, a rekao je njen nadimak. Ona je, misleći da je sve gotovo, bila otišla na put i žalbeni rok je prošao. Elem, kad su shvatili zabunu, sve je već bilo potpisano i gotovo i ja počela raditi. Sad je postalo jasno zašto su mi se ostali zaposleni ulizivali. Život piše drame.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.