OTAC TROJE DECE, PRONAŠAO TORBICU PUNU PARA: Oblio me neki znoj, nikad nisam video toliko novca na jednom mestu… A ONDA JE USLEDIO ŠOK!

Info

Radnik niške “Elektrodistribucije” Aleksandar Miladinović vratio je danas izbezumljinoj ženi torbicu sa par desetina hiljada evra, a zauzvrat nije dobio ni evro kao pošteni nalazač.

On kaže da se sve desilo na Bulevaru Zorana Đinđića.

– Tokom pauze izašao sam do svojih kola da ostavim nešto. I na kolima koja su bila na obližnjem parkingu vidim stoji crna torbica. Pogledam u nju, a ona puna sa štosovima evra i to sve u apoenima od 500 evra. Kad’ me oblio neki znoj, neka neprijatnost. Nikad toliko para nisam video na jednom mestu. Ne mogu da tvrdim, ali sad kad’ sam se smirio, mislim da je bilo pedesetak hiljada evra – priča Miladinović, radnik po ugovoru u ovoj niškoj firmi.

On kaže da je u jednom trenutku zazvonio telefon koji je bio u drugoj pregradi.

– Javim se ja, a ženski glas preklinje da joj vratim novac i pita gde se nalazim. Kažem joj ja, misleći da ću duže da je čekam. Ma kakvi, nije prošlo nekoliko trenutaka kada je došla, rekla mi ime i počela je da me grli, ljubi… Objasnila je da je to novac od nasledstva koji bi trebalo da se deli na nekoliko delova. Valjda od nekog prodatog stana, kuće, ne znam. Da sam joj, kako je rekla, spasio život. Okrenula se i otišla, a ja sam ostao šokiran – objašnjava Aleksandar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.