OSVANULE SRAMOTNE PORUKE ZA BOŠNJAKE U CRNOJ GORI: Pisali ovo po zidovima, A ONDA USLIJEDIO HA0S (FOTO)

Info

U Pljevljima je osvanula sramotna poruka za Bošnjake.

Glavni imam Husein-pašine džamije u Pljevljima u Crnoj Gori, Samir ef. Kadribašić, na svom Facebook profilu nedavno je objavio fotografije na kojima se vidi kako su stakla na prostorijama Islamske zajednice razbijena.

Objavio je i fotografije grafita na kojima stoji poruka Selite se, Turci te grafite s četiri S, prenosi portal “Radio Sarajevo”.

Kadribašić se tokom jučerašnjeg dana susreo s Dritanom Abazovićem, predsjednikom Građanskog pokreta URA, koji je pozvao na smirivanje tenzija i mirno slavlje pobjede opozicije.

Podsjetimo i da je jučer u Pljevljima pretučen Sanjin Raščić, predsjednik omladine Socijaldemokrata u Pljevljima, kojeg je grupa muškaraca napala nakon prethodnih verbalnih provokacija.

————-

BONUS:

Imam sina, koji ima 7 godina. Pokušavam od malih nogu da ga naučim osnovama ekonomije. Kao porodica smo u odličnoj finansijskoj situaciji, ali ne želim da se moj sin navikne na to. Moj dogovor sa njim je da mu svaki dan dajem 100dinara. Njegovo je da li želi da kupi neki slatkiš sa tim, ili neki sladoled. Caka u tome je, da ako mu na kraju meseca ostane bar 2.000din, ja ću mu dati na to još 10%, a na kraju godine ako mu ostane više od 24.000din, daću mu još 5.000 dinara. Želim da ga naučim da svoj novac čuva, i troši odgovorno. Danas je to izbor između čipsa ili na kraju meseca neka igračka, kao tinejdžer to će biti izbor između cigara ili kompjuterske opreme, kad odraste to će biti njegov novac koji će moći da uloži i da mu se vrati. Naravno, dobija po neku igračku od nas kao i slatkiše, ali želim da stekne osećaj samostalnosti. Supruga me stalno zeza i kaže da sam preozbiljan, ali mislim da je ovo prava stvar koju roditelj treba da te nauči.

—-

Odgovorno tvrdim, da ju nisam upoznao tad, na prvoj godini faksa, da isti nikad ne bih ni završio, niti bih ikad uspeo u životu u bilo kojem smislu. Pre nje su mi devojke bile ”dame u nevolji” i ona mi je bila potpuno novo iskustvo. Nezavisna, sposobna, hrabra. Od prvog dana mi je bila podrška, iskren i pravi prijatelj. Gurala me napred i dizala sa dna. Trebale su mi 3 godine prijateljstva da steknem njeno poverenje i da me pusti blizu. Uvek mi je govorila kako sam ja njena želja, a ne potreba. U braku smo 13 godina, imamo troje zdrave i dobre dece, živimo u inostranstvu, inženjeri elektrotehnike smo oboje, dobro zarađujemo. Sve što jesam, sve što imam, sve imam zbog nje, ona i naša deca su čitav moj život i moja snaga i zahvalan sam Bogu što mi ju je poslao. Svakog jutra kada se probudim i vidim ju kraj sebe shvatim koliko sam srećan što ju imam.