Ostavio poruku komšijama DA SE STIŠAJU, A OD ODGOVORA MU POZLILO: Svi stanari mu se smiju, HIT (FOTO)

Info

Neko je ostavio poruku bučnim komšijama, njihov odgovor je nasmijao sve stanare

Nisu mogli spavati zbog partijanera iz zgrade i ostavili su im poruku u kojoj su ih zamolili da se stišaju. Oni su im ostavili poruku koju nisu očekivali…

BONUS

Muž i ja već 5 godina pokušavamo da imamo dete. Prošli smo kroz mnogo terapija i klinika, ali ništa. O tome govorimo samo najbližima, dok za druge ‘ganjamo karijeru’. Ova godina je trebala biti naša, obećavala je, ali umesto toga gledam druge žene oko mene kako rađaju. Nikad nije bilo više trudnica kao ove godine. Pre 7 dana mi javlja prijateljica da je trudna i da se udaje, kaže ‘omaklo im se’. Plakala sam u tišini 7 dana, a onda me je nazvala 10 godina mlađa sestra da kaže kako je trudna, sva sretna, nije verovala da će im uspeti iz prvog pokušaja. Čestitala sam joj, a onda sam nastavila da plačem i osećam se kao g… Najradije bih nestala.

Otac mi je notorna kretenčina, alkoholičar, iznimno teška, nervozna i toksična osoba. Što se tiče moje majke, našla je krpa zakrpu, ona se boji apsolutno svega, boji ga se ostavit jer kako će ona sama. Vječita žrtva koja nema ni grama ponosa i hrabrosti. Cijelo djetinjstvo me trovala svojim strahovima, kada bih se posvađao s ocem krivila bi mene zato što bih ja trebao šutiti kad me otac vrijeđa i ponižava jer eto otac mi je. Imam curu koja želi upoznati moje iako se ja jako protivim tomu. Prvo sam je suptilno odgovarao od te ideje ali ona je bila uporna i na kraju sam joj ispričao sve što sam naveo gore ali ona i dalje forsira upoznavanje uz rečenicu “pruži im šansu”. Svaki put se posvađamo kada pokrenemo tu temu. Ako vas dečko/cura ne želi upoznati s roditeljima vjerojatno ima jako dobar razlog za to tako da nemojte biti naporni nego probajte razumjeti.

Kad sam bio mali nikog u familiji nije bilo preterano briga za mene. Uvek sam se osećao kao višak i nezvani gost. Idi vamo, skloni se tamo, nemoj sad, čekaj, posle ćemo i tako dalje. Sad kad su svi već matori stalno mi prebacuju zašto se ne javim, zašto ne dođem, voleli bi da me vide i slično. Totalni egoisti. Vrlo retko ih posećujem i to kad odem je iz čiste kurtoazije. Ne osećam bilo kakvu grižu savesti.

Zaručnica me ostavila nakon 8 godina veze zbog oženjenog muškarca kojemu je bila jedna od ljubavnica. Bili smo primorani ostati u kontaktu zbog poslovnih stvari. Jednom mi se poslije poslovnog sastanka pohvalila kako će taj njezin “dečko” ostaviti ženu i sve ljubavnice radi nje. Naravno to se nije dogodilo, nego ju je ostavio nakon što je ostala trudna s njim. Za mene tu počinju problemi, ona me opsjeda od tada. Svakom silom želi da joj se vratim i pri tom ne bira sredstva. Uspjela je svojim lažima nagovoriti moju djevojku da me ostavi. Cijela njena obitelj, moja obitelj i svi koji nas znaju misle da je dijete moje. Moji me zbog toga primoravaju na ženidbu s njom. Ne smijem izaći nikamo, radi mi svakakve scene, ljubomoriše. Ne znam kako izaći iz ovog devetog kruga pakla.