ONUR SKROZ OĆELAVIO I OSTARIO, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO ON: Pogledajte najnoviju sliku, SLOŠIT ĆE VAM SE (FOTO)

Info

ONUR SKROZ OĆELAVIO I OSTARIO, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO ON: Pogledajte najnoviju sliku, SLOŠIT ĆE VAM SE (FOTO)


Halit Ergenç je turski kazališni, filmski i televizijski glumac

Sin je turskog glumca Alija Ergença. Srednju školu završio je u Istanbulu. Započeo je studij brodogradnje, koji je prekinuo na drugoj godini, da bi započeo studij glazbe i glume, koji je završio.

Kao ljubitelj mjuzikla, otišao je u New York i pokušavao dobiti uloge u mjuziklima. Dobio je uloge samo u dječjim mjuziklima poput “Zekinih avantura”. [1] Vratio se u Tursku i izgradio uspješnu karijeru glumeći u kazalištu (mjuzikli, opera, balet), na filmu i u TV-serijama. Jedna od njegovih najpoznatijih uloga je uloga Onura Aksala u TV-seriji “Tisuću i jedna noć”.

Bio je 8 mjeseci u braku s turskom glumicom Gizem Soysallı. Rastavio se od nje, jer se zaljubio u glumicu Bergüzar Korel s kojom je glumio u televizijskoj seriji “Tisuću i jedna noć”. Vjenčali su se 2009. godine.

Posjetili smo njihov Instagram profil i vidjeli da se glumac baš postarao, dok je glumica i dalje prava ljepotica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.