ON IMA 53 GODINE, A NJEGOVA ŽENA 25: Rodila mu je kćerku, A ČEKAJTE DA ČUJETE KOJE SU JOJ IME DALI, HIT! (FOTO)

Info

Đanluka Vaki (53) podijelio je sretne vijesti na Instagramu – njegova 27 godina mlađa izabranica Šeron Fonseka (25) donijela je danas na svijet njihovo prvo dete.

Italijanski pljeboj je ovo obijelodanio na Instagramu, a otkrio je i neobično ime koje su nadenuli svojoj djevojčici – Blu Jerusalema.

Vaki je podijelio i fotografiju na kojoj drže novorođenu kćerkicu za ruke, a voljenu ženu gleda sa obožavanjem, i napisao da je “već vole više od života”.

“Ona je tu sa nama. Šeron i ja smo srećni što možemo da objavimo da se jutros rodila naša kćerka – Blu Jerusalema Vaki. Hvala Bogu da je zdrava i jednostavno je već volimo više od života”, napisao je.

I lijepa manekenka podijelila je istu fotografiju na svom profilu uz natpis: “Naša kćerka je ovdje i ne možemo riječima da opišemo ovo iskustvo i sve emocije koje osećamo. Zahvalni smo i blagosloveni”.

Inače, samo dan prije porođaja Đanluka i ova 25-godišnjakinja objavili su video iz bolnice na kom zajedno plešu “kako bi motivisali bebu da konačno izađe”.

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju jednog spota prije tri godine, a popularnog Italijana manekenka je osvojila na prvu loptu se*sepilom. Danas žive na raskošnom imanju u Bolonji na kom imaju čak tri bazena. U jednom intervjuu prije nekoliko mjeseci Đanluka je istakao da im ne smeta razlika u godinama i da mu ne manjka energije.

“Šeron uopšte ne smetaju moje godine. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka”, naglasio je za magazin “Hello”.

(Žena Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.