“Odlazim danas na ginekološki pregled…”

Zanimljivo

“Odlazim danas na ginekološki pregled, legla na sto i doktorka me pita da li je problem da prisustvuju pregledu dva studenta kako bi im objasnila postupak pregleda koji će meni raditi.

 Iako mi je bilo vrlo neprijatno, još neprijatnije mi je bilo da joj kažem “e ne može” te sam pristala.

pregled

Pozove ona njih da uđu, kad ni manje ni više pored jedne djevojke koja je ušla ulazi i lik koji mi se mjesecima unazad sviđa i viđam ga po gradu redovno.

Došlo mi je da skočim s onog stola i pobjegnem. Ne znam kako sam preživjela to, ubila me neprijatnost.

Koliki ste baksuz od nula do Ivana (ja)?”

(ispovesti.com)

BONUS

Dopisujem se sa tim jednim momkom iz Mostara i on nikako da nađe posao godina dana je prošla i dosta mi da ga čekam, želim krenuti dalje. Dala sam mu rok ako do kraja ljeta ne dođe i ne nađe si posao u hrv gubi šansu kod mene. Iskreno svejedno mi je jer ja uživam u životu, za slučaj da me opet zajebe imam rezervu. Tom drugom dečku se ja sviđam super nam je, al nemam toliku povezanost kao sa ovim iz Mostara.. plus ovaj drugi ima dobro plaćen posao pa bi sve bilo lakše. Da se razumije radim i ja..

Cijelog života me omalovažavao, prijetio da će mi oduzet djecu i izmišljao ljubavnike. Onda mu se brat zadužio kod zelenaša pa smo ostali bez stana. Ja sam pokupila djecu i otišla kod roditelja. Poslije 10g brat mi je kupio stan, djeca su porasla, ja radim. On sad hoće nazad kod nas, stalno mi traži pare, ostao je bez posla… Djeca su mu otvoreno rekla da ne može živjeti sa nama. A meni ga je žao…

Nemam problem sa besom ali… Volim da pustim muziku dok čistim ili spremam hranu, a ponekad mi dođe i iz čistog mira, naravno. Reklame na YT! One što ih prekinete kao posle 5 sekundi, neke posle 20, a neke moraju da prođu same. Pa tačno mi dođe da razbijem ne samo telefon, nego sve što imam ispred sebe da bacam, da lomim, da treskam, da cepam, glavu mi dođe o zid da lupam! Aman bre!!!!!!!! J*bo vas glovo i donesi i maskare i macho sladoled i sve!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.