ODABERITE JEDNU KARTU I SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI: Ovaj test otkriva jednu važnu stvar o vama, TAČNO JE

Zanimljivo

1. Životna svrha: Iscjelitelj
Vi ste došli na ovo fizičko područje da pomognete drugima da se iscijele. Ponekad im pomažete da se fizički iscijele ili im jednostavno pomažete da se emocionalno ili mentalno iscijele kroz teška vremena i situacije u njihovim životima.

Bilo da ste se odlučili za poziv medicinske sestre, terapeuta ili holističkog iscjelitelja, vi ste ovdje da služite drugima. To često znači da prvi dio vašeg života može biti vrlo težak jer vi morate sami prvo proći kroz postupak iscjeljivanja prije nego što možete shvatiti kako pomoći drugima da prođu kroz to.

To znači da trebate biti zahvalni na svakom teškom iskustvu ili situaciji u vašem životu. Zvuči čudno, ali zapravo je super kad možete iscijeliti situaciju i izaći s druge strane s ljubavlju i razumijevanjem.

2. Životna svrha: Umjetnik
Vi ste ovdje da kreativnošću svijet učinite boljim mjestom. Bez obzira radi li se o stvaranju glazbe, umjetnosti, poezije ili priča, svijet činite boljim mjestom tako što stvarate ljepotu u njemu. Mnogo puta sam svijet može biti surovo i hladno mjesto za one koji su u njemu. Pomoću vaše umjetničke vještine stvaranja i mašte, nadahnjujete druge da budu bolji ili jednostavno ih razveseljavate dok prolaze kroz teškoće.

Čak i u obliku blage zabave, umjetnički izričaj može pomoći ljudima jer to odvuče njihov um od teškoća. Ovo je prekrasan dar koji možete dati drugima. Mnogo puta umjetnici imaju sustav vjerovanja da umjetnost koju stvaraju ne donosi novac.

Međutim, ovo je ograničavajući sustav vjerovanja. Danas više nego ikad u svijetu, postoje prekrasna mjesta za kreativne ljude koji žele zaraditi. Ako smatrate da vjerujete da nikada nećete živjeti od svoje umjetnosti, radite sa svojim anđeoskim timom kako biste uklonili ta ograničavajuća uvjerenja i ostvarili obilje.

3. Životna svrha: Na pravom ste putu
Izvučena karta jednostavno govori da ste u ovom trenutku, bez obzira na životnu svrhu, na pravom putu! Anđeli vas ohrabruju da nastavite s vašim sadašnjim snovima i ciljevima i pružaju vam podršku.

Ako ste stavili svoj san sa strane, zamolite svoje anđele da vam pomognu da se vratite na stazu i ponovno uskladite sa smjerom za koji smatrate da biste se njime trebali kretati. Ako svakodnevno odvojite malo vremena za rad na svom životnom cilju, vidjet ćete da će se velika slika brzo spojiti i donijeti rezultat.

Odvojite vrijeme svaki dan, usredotočite se na meditaciju ili molitvu, postavljajući namjeru i ugodno ćete se iznenaditi kada vidite što se počinje događati! Vi ste na dobrom putu! Nastavite!

Novi.ba/Atma

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.