Novi Pazar – Pogledajte prilog Prve TV o djevojci koja je pronađena u hotelskoj sobi

Info

Telo Amine M., po nalogu višeg javnog tužioca, poslato na 0bdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok

Novopazarka Amina M. (22) nađena je bez znakova života u hotelskoj sobi u centru Novog Pazara, a pored tela bili su vidljivi tragovi krvi. ona je, kako saznajemo, najmanje tri dana bio zaključan u sobi.

– Telo su našli radnici hotela. Osoblje je najpre primetilo da se devojka tri dana nije pojavljivala na recepciji, niti je izlazila napolje, a to im je bilo sumnjivo – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Amina M. je sama došla u hotel i iznajmila sobu. – Osoblje je pozvalo policiju, a kada je patrola došla, prvo su rezervnim ključem probali da otvore vrata. Međutim, soba je bila zaključana iznutra, a ključ je bio u bravi. Zato su morali da obiju vrata. Unutra su zatekli devojku samu bez znakova života – kaže sagovornik.

Telo je poslato na 0bdukciju kako bi se utvrdilo kako je nesrećna devojka izgubila život.

– Na uviđaj je izašao i viši javni tužilac, koji je naložio 0bddukciju, a rezultati za sada nisu poznati. Zasad je missterija – kaže izvor. Po nezvaničnim podacima iz istrage, najverovatnije je reč o pred0ziranju.

Niko je nije tražio

Nestanak nije prijavljen Iako je devojka bila najmanje tri dana van kuće, njen nestanak nije bio prijavljen policiji. – Policija će stupiti u kontakt sa njenom porodicom kako bi se sa njima obavio razgovor i utvrdilo zbog čega se nisu zabrinuli što je nema nekoliko dana – kaže izvor.

– U sobi su, navodno, nađeni i dr0ga, tablete, a telo je u sobi, pretpostavlja se, bilo i duže od tri dana. Takođe, na rukama su uočene povrede koje mogu da ukažu na to da je ona sama sebi presudila – kaže izvor.

Kako dodaje, policija je uzela mobilni telefon pokojne devojke, koji će biti poslat na veštačenje. – Utvrdiće se s kim je bila u kontaktu i s kim je obavila poslednji razgovor ili razmenila poruke. Takođe, utvrdiće se i da li je nekome poslala oproštajnu poruku – dodaje izvor.

Iako je Amina sama došla u hotel, biće utvrđeno da li ju je neko posećivao u sobi.

– Radnici su rekli da nisu primetili da joj je neko dolazio, ali s obzirom na okolnosti, sve će biti istraženo – dodao je izvor upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/ Z. Šaponjić – J.Ivić

Foto: Kurir, Z.Š.