NOVAK POGODIO SUDIJU U GLAVU! Pogledajte snimak, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO)

Info

Još su svježe rane od US Opena i trenutka kada je Novak Đoković diskvalifikovan jer je slučajno pogodio linijskog sudiju u grlo, a slična stvar mu se umalo ponovila na Rolan Garosu.

Tokom prvog seta protiv Karena Hačanova – ponovo je pogodio sudiju.

Bilo je to u toku poena, Đoković je probao da vrati lopticu poslije udarca Hačanova, odbila se pravo u lice linijskog sudije, a u tom trenutku navijačima je stalo srce…

Ovoga puta nije bilo drame, sudija je pokazao “sve je u redu” i meč je nastavljen.

Nije bilo prekida, pa je navijačima pao kamen sa srca.

BONUS:

Djevojka me je ostavila nakon skoro 6 godina veze. Preko poruke. Iznenada i bez povoda. Mjesec dana prije naše šeste godišnjice kada sam je htio zaprostit, za što ona, niti bilo tko drugi nije znao. Od tada je nikad više nisam vidio, nije htjela ni da se nađemo iako sam ja inzistirao. Nakon tri mjeseca frend mi je poslao poruku sa slikom gdje je s drugim, a ja ni dan danas nakon godine i pol od prekida ne mogu zaspati, a da ne pomislim na nju. U početku je bilo teško, no sad mi je već svejedno, iako tako ne izgleda. Ostala su mi samo lijepa sječanja, no život ide dalje. Posvetio sam se sebi i svojoj karijeri, žene trenutno izbjegavam u širokom luku, a sve slobodno vrijeme koristim na putovanja i stvarno uživam. Koliko to sve oko prekida loše zvučalo, sada ipak mislim da nije moglo ispasti bolje, jer sve što sam od tada napravio, vidio, i doživio, mislim da nikad ne bih uspio da sam ostao sa njom. Ovim putem joj se želim zahvaliti što mi je otvorila vrata u novi život.

Život me nije mazio. Kao mala bila sam srećna, ali sa svojih 10 godina izgubila sam oca. Od tada više nisam ista, postala sam devojčica zatvorena u sebe, usamljena. Majka me je vređala, brat psovao, nisu me voleli. Utehu sam pronašla u košarci. Počela sam da igram, tu sam našla mir i zaboravljala sam na sve probleme dok sam igrala. Naravno i tu su postojale loše strane. Osuđivana sam od strane vršnjaka, trener me nikad nije pohvalio, svi su mi se smejali i govorili da ovo nije za mene, da sam nesposobna. To je potrajalo, ali danas sam uspešna u košarci, lepo zarađujem, igram van Srbije. Svi oni loši ljudi sada hoće da se druže ponovo sa mnom, ali jednostavno ne može, uvek ću se sećati njihovih uvreda. Ovde sam započela novi život bez negativne energije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.