Nije ni čudo što je najtačniji: Saznajte šta ste u kineskom horoskopu i šta vam poručuje

Info

Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je za Novu godinu pozvao sve životinje da ga posjete, međutim, odazvalo se samo njih 12.

U znak zahvalnosti on je odlučio da svaka godina bude u znaku jedne životinje, a znakovi se smjenjuju onim redoslijedom kako su životinje dolazile na zabavu. Dakle, svaka dvanaesta godina je u istom znaku.

Evo koje godine pripadaju kojem znaku.

Saznajte koji ste znak u kineskom horoskopu samo jednim pogledom na tabelu, a tu je i kratak opis vaše ličnosti.

Pacov

Vi ste osoba koja jednostavno privlači ljude. Vašem šarmu je teško odoljeti pa ste u društvu i na poslu veoma omiljeni. Veoma ste opušteni u svim situacijama. Lako i brzo učite i snalazite se uvijek bez obzira na okolnosti. Vaša mašta i intelektualne sposobnosti su fantastične tako da nema posla koji vi ne možete da obavite i lako naučite. Uvijek ste perfekcionista u svemu što radite.

Vo

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su izuzetno jake osobe. Snalazite se brzo i lako u svim okolnostima pa tako i ulivate povjerenje i zaslužujete poštovanje i na poslu i u porodici. Jedina mana, a ponekad i vrlina je tvrdoglavost. Kada nešto zacrtate tako mora biti po svaku cijenu. Svoje interese branite svim silama do kraja.

Tigar

Tigrovi su veoma često preosjetljivi i emotivni. To vas čini ujedno romantičarima i dobrim ljubavnicima. Tigrovi traže ravnotežu između svog dominantnog i takmičarskog karaktera i njihove ogromne potrebe za ljubavlju. Strasni su i iskreni u svakom odnosu, a to i očekuju zauzvrat.

Zec

Nježni , prijatni i uvijek ljubazni pa su zato i zaista mnogo voljeni. Uglavnom se drže daleko od rasprava i sukoba. Često ne vole ništa kontraverzno. Jako su sretni kada su u vezi, ali se ponekad zanesu zabavom pa manje obraćaju pažnju na iskrenu ljubav. Uglavnom su konzervativni i intelektualni.

Zmaj

Zmajevi su prepuni energije i ekstremno harizmatični. Zrače i plijene svojom pojavom. Ako ste i vi Zmaj onda vaša okolina sigurno zna koliko ste spremni za izazove i avanture jer vi jednostavno ne možete toliku količinu energije da držite u sebi već stalno tragate za novim izazovima i avanturama. Često ste glasni i žestoki i za vas ne postoje prepreke.

Zmija

Mudri, promoćurni i diskretni pripadnici ovog znaka, tiho i neprimjetno idu kroz život. Tako i postižu svoje ciljeve. Tiho, polako kao da se šunjate, niko i ne primijeti, a vi već stigli do cilja bez da se ikome zamjerite ili da vas u tome neko omete. Ljubomora je jedina mana, a inače ste šarmantni i jako duhoviti. U ljubavi pravi romantik koji voli da ugađa i da vam ljubav maksimalno bude uzvraćena. Volite da za partnera činite i nemoguće, samo da je neobično i jedinstveno.

Konj

Radite isključivo ono što procijenite da je dobro za vas i da se isplati. Zato ste i uporni u svom poslu i često veoma uspješni uz stalno napredovanje. Ne volite da bilo šta ostavite na pola ili nedovršeno. Jedino što ne volite je timski rad, već ste individualista, a možete i biti pomalo sebični jer ste navikli da sve stičete sami, svojim trudom i zalaganjem.

Ovan

Prave umjetničke duše. Ako ste pripadnik ovog znaka vi ste osoba koja voli više od jedne umjetnosti i uživate u svemu lijepom što život pruža. Vrlo ste šarmantni i privlačni pa vam je često neprijatno zbog toga. Često se povlačite u sebe, osećate se nelagodno pa je tipično za pripadnike ovog znaka sklonost ka pesimizmu.

Majmun

Veoma inteligentne, energične i harizmatične osobe. U stanju ste da svaku situaciju okrenete na humor i smijeh. Jedino ste malo nepovjerljivi jer dok zbivate šale dešava se da kažete nešto što možda nije trebalo ili nekoga nehotice time uvrijedite. Neumorni ste i energični na svim životnim poljima.

Pijetao

Vrijedni, marljivi i savjesni u obavljanju svog posla. Volite da ste u centru pažnje pa makar i svojom odjećom. Plijenite smislom za humor i inteligencijom tako da vam nije teško da steknete veliki broj prijatelja. Veliki ste perfekcionista i pretjerano pedantni.

Pas

Odanost i poštenje su glavne karakterne crte pripadnika ovog znaka u bilo kom odnosu. Kada vas nešto interesuje maksimalno se tome posvećujete, bilo da je ljubav, posao ili porodica u pitanju. Izuzetno ste vjerni i odani i kao prijatelji i kao partneri, ali ne date da vas se povrijedi. Laž i prevaru ne praštate. Jedina mana ovog znaka je što su velika zlopamtila.

Svinja

Veliki prijatelji, iskreni, odani, tolerantni, ljubazni i intelektualno jaki. Međutim i kao takvi vrlo često bivaju neshvaćeni. Jako vas povrijedi kada ljudi do kojih vam je stalo ne ponude pomoć. Tada dolazi do razočarenja i velike emotivne patnje, kao i preispitivanja samog sebe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.