NEZAMISLIVA RASKOŠ: Fotografije iz Dubaia koje dokazuju NEZAMISLIVO BOGATSTVO NJEGOVIH GRAĐANA! Kad vidite sliku broj 6 ONESVIJESTIT ĆETE SE!

Info

NEZAMISLIVA RASKOŠ: Fotografije iz Dubaia koje dokazuju NEZAMISLIVO BOGATSTVO NJEGOVIH GRAĐANA! Kad vidite sliku broj 6 ONESVIJESTIT ĆETE

Dubai važi za jedan od najglamuroznijih i najbogatijih gradova na svijetu.

Pun je ekstravagantnih građevina, skupiha automobila, ludog noćnog života i luksuznih jahti.

A to upravo dokazuju i ove fotografije koje možete vidjeti u nastavku:

BONUS:

Tata se borio dve godine sa rakom pluća i izgubio je bitku, žao me je ali život ide dalje i pomirio sam se sa tim da ga više nema. Ono što me posebno boli što za tatom možda najviše od svih pati nas mačak. Čuvamo ga već osam godina, a upravo ga je tata doneo kada se vraćao sa pijace jer je bio ostavljen kao mače pored kontejnera i mjaukao na sav glas, a tata bio fasciniran i stalno pričao ”Nit manjeg mačeta nit jačeg glasa”. Tata je najviše vodio računa o njemu i čak ga je naučio neke prostije trikove. Otako tate nema mačor sve slabije jede, stalno njuška krevet gde je tata ležao, leži na njegovim stvarima i traži ga po dvorištu. Imam snimak u mobilnom sa nekog slavlja gde sam snimao tatu kako peva i priča viceve i kada pustim snimak mačak čim čuje tatin glas odmah pritrči kod mobilnog i krene da mjauče i da prede.

Prijatelj mi je posve odlijepio za kolegicom s faksa, ne vidi nikoga u sobi osim nje, kad ona nešto priča, on se potpuno izgubi. Svima nam je popio mozak pričom koliko je ona divna – rekao je svima u društvu osim njoj. A ona štreberica, najbolji student, pametna za sve, ali ne i za ovo. Samopouzdanja nigdje, kad sam joj kroz šalu nabacio da bi mu se mogla svidati, zbunjeno je rekla da je on samo bio kulturan. Ne mogu ih više gledati koliko su oboje smotani, ovaj moj veliki frajer ne zna za sebe kraj nje, a ona pametnica, pa kao bez mozga. Pojedoše mi živce njih dvoje, samo da ih konačno sparim, pa mogu miran umrijeti. Doduše, bit će mi i vrijeme, ovim tempom će se spetljati u staračkom domu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.