NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE OVU PJEVAČICU: Osamdesetih je bila OVAKVA, a danas NE LIČI NA SEBE, KO JE ONA?

Info

Radi se o srpskoj folk pjevačici koja je rođena u Čačku.

Karijeru je započela između 1974. godine, a do sada je izdala preko 20 albuma i singlova.

Tokom svoje karijere ostavila je iza sebe veliki pečat na muzičkoj folk sceni. A kada je njen fizički izgled u pitanju, pretrpio je i brojne transformacije.

Radi se o Veri Matović.

Ova slika nastala je na početku njene karijere, osamdesetih godina prošlog vijeka.

BONUS:

Visoka sam 187 cm. Nikada se nisam poljubila, nikada nisam imala dečka. Još malo pa punim 21 godinu. Visina mi je ogroman problem. Svaki dan o tome razmišljam i imam užasne komplekse. Ne vidim na sebi ni jednu drugu (toliku) manu zbog koje me još ni jedan dečko nije pogledao. Nisam neka miss, ali nisam ni toliko ružna. Plače mi se i ne znam zašto sam baš ja zaslužila takvu visinu. Ja bukvalno ne znam ni jednu devojku višu od sebe. Čak imam osećaj i da me se drugarice srame zbog visine. Zaista ne znam zašto sam sve to zaslužila, od malena sam trpela razne uvrede i ruganja od vršnjaka, sad više ne ali eto..odrazilo se na moj društveni i ljubavni život. Ja zaista nikada nikoga nisam osuđivala zbog toga što je visok, nizak, mršav, debeo.. Verovatno je jedan od razloga to što i sama to proživljavam, ali mislim da i da ne proživljavam da ne bih sudila ljude po tome. Stvarno se osećam očajno, strah me da ne puknem i uradim si nešto. Plašim se da ću zauvek ostati sama, jako sam usamljena.

Visoka sam 187 cm. Nikada se nisam poljubila, nikada nisam imala dečka. Još malo pa punim 21 godinu. Visina mi je ogroman problem. Svaki dan o tome razmišljam i imam uZZasne komplekse. Ne vidim na sebi ni jednu drugu (toliku) manu zbog koje me još ni jedan dečko nije pogledao. Nisam neka miss, ali nisam ni toliko ružna. Plače mi se i ne znam zašto sam baš ja zaslužila takvu visinu. Ja bukvalno ne znam ni jednu devojku višu od sebe. Čak imam osećaj i da me se drugarice srame zbog visine. Zaista ne znam zašto sam sve to zaslužila, od malena sam trpela razne uvrede i ruganja od vršnjaka, sad više ne ali eto..odrazilo se na moj društveni i ljubavni život. Ja zaista nikada nikoga nisam osuđivala zbog toga što je visok, nizak, mršav, debeo.. Verovatno je jedan od razloga to što i sama to proživljavam, ali mislim da i da ne proživljavam da ne bih sudila ljude po tome. Stvarno se osećam očajno, strah me da ne puknem i uradim si nešto. Plašim se da ću zauvek ostati sama, jako sam usamljena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.