NEKAD JE BIO BESKUĆNIK I OVAKO IZGLEDAO: Danas ima milijarde, uživa u luksuzu – A TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Info

Kada biste danas pogledali ovog čovjeka, ne bi vam na pamet palo da je prije par godina bio beskućnik i na ivici smr,ti. Danas je okružen nezamislivim luksuzom i živi život o kakvom nije imao hrabrosti ni da sanja, a evo kako je to postigao.

Kalil Rafiti danas ima 46 godina i prkosi izreci da “ne možete naučiti starog psa novim trikovima”. Kada bacite pogled na njegov Instagram, vidite sliku uspješnog čovjeka koji vodi računa o sebi, zarađuje milione i izgleda kao da nema nijednu brigu na svijetu.

kalif1
Foto:Instagram

Ipak, prije samo 13 godina, nije smio ni da se usudi na ovakav život. Kalil je pre 13 godina bio beskućnik i zavisnik od opijata. Bio je na ivici smr,ti, imao svega 48 kilograma i živeo je u stravičnom siromaštvu, ali imao je najvrijedniju strvar – prijatelja koji je vjerovao u njega.

Taj prijatelj ga je i ubijedio da počne svoj posao sa prirodnim sokovima. Ta vjera prijatelja u njega inspirisala je Kalila koji je počeo da pravi prirodne sokove prema svom receptu. Za početak, pravio ih je pacijentima u Rivijera centru za rehabilitaciju. U istoj toj instituciji se i on praktično vratio u život.

kalif2
Foto:Instagram

Uskoro, počeo je da prodaje svoje sokove u Malibuu. Malo je vremena trebalo da se pročuje za njega i uskoro je osnovao i sopstvenu proizvodnju i kompaniju, “Sunlife organics”.

kalif3
Foto:Instagram

Pet godina kasnije, imao je svoj lanac barova sa prirodnim sokovima. Mušterije su se zaljubile u njegove mešavine koje su sadržale između ostalog i alkalnu vodu, himalajsku so i lišće maslačka.

Uz svoje sokove, u barovima je služio i koktele, kafu i zaleđeni jogurt. Ono što ga je proslavilo jeste smuti kome je dao ime “Vulverin”, od ovsenih pahuljica i banana.

kalif4
Foto:Instagram

Uskoro, i poznati su počeli da navraćaju u njegove barove. Među njegovim mušterijama su i Entoni Kidis iz benda “Red Hot Chili Peppers”, ali i Arnold Švarceneger.

Praktično je sagradio multimilionsku imperiju, a njegovi zaposleni uvijek ističu da su mu posebno zahvalni na odnosu koji ima sa njima. Kalil, kažu, nikada nije zaboravio svoje početke i zato mu je briga o dobrobiti zaposlenih uvijek na prvom mjestu.

Novi.ba/Žena.Blic.rs