NEDAVNO SU JOJ OTKRILI OVU BOLEST, A DANAS SE OGLASILA ZERINA HEĆO POTRESNOM PORUKOM: Pratioci u suzama (FOTO)

Info

Zerina Hećo se oglasila na svom Instgaram profilu nakon svega što se izdešavalo sa bivšim dečkom Dadom Glišićem, pa otkrila kako se zapravo oseća.

“S obzirom da je ova fotografija izašla već, evo da se i ja oglasim. Znate vi da ja nikada ne ćutim, i da je kod mene sve transparentno. Prvo da me žalite neću, ovo je fotografija borca. Ok ne mogu na noge, ok imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, kolaps organizma, dehidraciju, Stokholmski sindrom, traume, nalaze biopsije čekamo, markere radimo sutra opet! Jer jbg valja dokazati narodu da si bolestan fizički. Jer pojedinci se sprdaju sa tim. Ništa fizički ne radi trenutno, ni creva ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gde više, ali dišem, još uvek dišem, i radi mozak. Juče je bila godišnjica mom ocu, Mašić Rasimu, nisam mu otišla na mezar, jer nisam mogla, ali usnila sam ga. Rekao mi je u snu: “Bog zna da govoriš istinu, ja znam da govoriš istinu, digni se, moraš, ti si Božiji vojnik! Čekam te, doći ćeš mi, ali prvo moraš sve da obaviš.” Pomilovao me po licu i okrenuo se. Nikada ga nisam tako jasno videla. Nikada. Vidite meni se desio život, i nije samo meni, ja sam samo ona koja je javno pokazivala svoje emocije, a krila istinu.

Lutala, a krila bol. Smejala se, a u sebi plakala. Sad je došlo vreme da kažem sve, jedan deo na sudu, a drugi deo u knjizi, ako Bog da, da je završim. Zahvaljujem se onima koji su me nosili do one stolice, koji su mi rekli stisni zube i reci istinu , moraš zbog Sarah, moraš da se braniš, pa su me sa iste odneli u hotel, dali medicinsku pomoć, i uz pomoć nekoga, sam prevezana u Sarajevo. Zahvaljujem se svom advokatu javno koji je svakodnevno u mom slučaju i koji se bavi ovim, koji poziva i ljudski i da pita kako sam pored svoje profesije. Dok dišem i živim boriću se, a kad me ne bude ne plačite i ne kukajte, pogotovo lažni prijatelji, i ne dolazite na sahranu/dženažu da se slikate jer nema potrebe. Neću vam dozvoliti ni mrtva da budete blizu mesta gde ležim, ma kad god to bilo.

Mnogi su mi okrenuli leđa, a ljudi koje i ne poznajem su uz mene. E za njih se i javljam. Za sve žene, majke, očeve, sinove, kćerke, za sve vas, koji ste prošli ili prolazite, ja Zerina Hećo ću da budem vas glas. Hvala vam! A ovima lošima samo kažem: “Neka vam Bog pomogne! Amin”, napisala je ona.

BONUS:

Pre tri godine sam metkom pogođen u biceps, a da pritom nisam ni mafijaš, ni narko diler, ni lopov, ni razbojnik. Komšija od preko puta se ženio i kada su svatovi došli sa mladom njen otac je izvadio pištolj i onako pijan počeo da mlatara njime i puca ”u vazduh”. Od šest metaka koliko je ispalio tri su završila u autu parkiranom ispred komšijine kapije, jedan u mojoj ruci i dva u spavaćoj sobi baba Dane koja živi u kući pored njih. Tog dana sam lako mogao da poginem i nemam ni trunku razumevanja za ljude koji se tako bahate na svadbama. Da sam ja neka vlast takvima bih sudio doživotne kazne dok ne istrule u zatvoru.

Moja sestra ima troje male i izuzetno nevaspitane djece. Lome stvari po kući, prave haos, a kad im se riječ kaže, odmah se valjaju po podu i histerišu. Pri tome nisu bebe, imaju 6, 8 i 10 godina. Ona i njen muž stalno izlaze, idu na putovanja, u šoping, itd, a djecu ostave meni i mami na čuvanje. Mama je srčani bolesnik, ja studiram, pri tome nemamo para a sestra ih ostavi po 7 dana, moramo im kupovat hranu jer pobogu djeca su navikla samo na najbolju hranu. Mama i ja jedva za sebe imamo, živimo od njene penzije i onoga što ja zaradim radeći preko studentske organizacije. Juče me je sestra nazvala i rekla kako ide na put i kako joj “moram čuvati djecu”. Odbila sam, ne samo zbog njenog bezobrazluka, nego i zbog toga što je ispitni rok i stvarno nemam vremena. Gospođa se naljutila i blokirala me. Sad mi je krivo što sam ikada i pristala da čuvam i izdržavam njena derišta. Sad je pokazala pravo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.