“Nedavno sam doselila u novi stan, a onda sam upoznala komšiju…”

Info

“Nedavno sam doselila u novi stan, tog dana sam upoznala komšiju koji živi preko puta.

Zove se Milan i ima 29 godina. Nikoga nisam znala u toj zgradi osim njega, a nisam ni imala želju da upoznajem neke ljude. Jedno jutro sam se vraćala iz prodavnice i zatekla Milana kako vadi poštu iz sandučeta.

Javila sam mu se naravno i pošli smo zajedno ka čevrtom spratu. U liftu ništa nismo progovarali, ali kada sam krenula da otključavam stan, on me je pozvao da dođem na kafu kod njega kad budem mogla. Od prvog puta kada sam ga vidjela, bio mi je baš simpatičan i svidjelo mi se nešto kod njega.

Došla sam kod njega u stan, a on je skuvao kafu kakvu u životu nisam pila. Sjedio je preko puta mene, gledao me i stalno se smijao.Poslije nekoliko dana pravila sam žurkicu u svom stanu i pozvala par drugara i drugarica, a naravno i Milana.

To veče sam se baš napila i rekla Milanu kako mi se sviđa puno i kako bih voljela sve da imam sa njim. Poslije par sati, sjećam se da sam završila sa njim u svojoj sobi. Ostalo je istorija.”

BONUS:

Slušamo žena i ja emisiju na radiju, dva voditelja pitaju devojku da li bi prevarila dečka/muža u slučaju da je firma pošalje poslovno van grada, u neki hotel i da se tu u sobi pored nađe njena najveća ljubav iz mlađih dana. On ima ženu i decu, ona takođe ima dugu vezu, a žele jedno drugo samo za jednu noć i posle toga da se više nikada ne vide i niko ništa da ne sazna. Rekla je da je u dugoj vezi i voli dečka, da je to ne pitaju, ali je nakon dugog ubeđivanja da kaže istinu – rekla DA. Kaže moja žena da ako se ne sazna da je to onda OK. Očekivao sam da će reći da ima različitih ljudi, spremni uvek da prevare, ali je sa posebnim žarom u glasu rekla da je to ljubav iz mlađih dana koja je posebna. Nije komentarisala kao sve drugo do tada, u očima pogled kao da je zamislila nekoga a imala je poseban ton glasa i osmeh. Bio sam šokiran da mi tako kaže kao da sam joj drugar, a ne muž. Moja ljubav prema njoj se od tada svela na minimum. Tačno je da je reč oštrija od mača.

Ljudi mi često uđu 10-15 minuta pred zatvaranje u radnju u kojoj radim. To me nervira jer moram da sve popišem i da očistim, pogasim svjetla itd. Nekada ostanem sat vremena nakon radnog vremena da sve završim. I kada im kažem da zatvaram njih nije briga. Zbog toga sam počela da zaključavam vrata od radnje 15 minuta ranije da sve obavim, i onda izađem da druga vrata za radnike koja su pozadi. Juče sam zaključala vrata i krenula da čistim. Dolazi neka žena pokušava da uđe, vidi zaključano je pa kuca. Kažem joj da ne radimo i da dođe sjutra za vrijeme radnog vremena. Kaže da nije stigla i da joj otvorim da kupi to što joj treba jer je čeka porodica u kolima. Rekla sam joj da i mene čeka porodica kući.Ona tu kreće da trese vrata, pa me mrko gleda. Ignorisala sam je i nastavila sam da čistim. Ona je sve vrijeme stajala i gledala me je kroz staklena vrata. Nasmijala sam se i ugasila sam svjetla i izašla pozadi. Ona je sigurno očekivala da ću izaći na ulazna vrata da bi mogla da viče na mene.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.