NAŠAO SAM POZITIVAN TEST ZA TRUDNOĆU I ODMAH NAPAO KĆERKU: A onda mi je ovo otkrila, SAMO SAM SE SRUŠIO NA POD, DA LI JE MOGUĆE?

Info

NAŠAO SAM POZITIVAN TEST ZA TRUDNOĆU I ODMAH NAPAO KĆERKU: A onda mi je ovo otkrila, SAMO SAM SE SRUŠIO NA POD, DA LI JE MOGUĆE?

BONUS

Gledao sam par youtube klipova o tome da li djevojke preferijaju muškarce sa trbušnjacima ili bez trbušknjaka. Ispostavi se da djevojke preferijaju ove bez trubšnjaka. Onda sam uzeo da čitam milion nekih članaka i naučnih istraživanja i izgleda da stvarno većina djevojaka preferira kad muško nema trubušnjaka, baš kao što muškarci to preferiraju kod djevojaka.

Mislim sad većina djevojaka ne voli da je muškarac debeo nego da nema trubšnjaka, ali da je i dalje vitak i dobro građen, može biti i pomalo bucmast. E sad sam postao malo nesiguran i pitam se da li postoje djevojke koje će odbiti momke sa trbušnjacima samo zato što imaju trbušnjake. Ja ću i dalje nastaviti da se razvaljujem od trubšnih vježbi, šta god djevojke voljele, ali nije mi svejedeno da čujem ovako nešto.

Ova godina je svima “najgora” po mnogočemu. Kriza, virus, novo normalno… Meni je najbolja u životu. Napredovao sam profesionalno nakon 6 godina u firmi, posložio život, vratio sam se starom hobiju, više honorarnom poslu… Ali, dogodila se i ona. Najbolja osoba u svemiru. Nakon godina ničega i nikoga, sasvim slučajno, iz običnog poznanstva, desila mi se najbolja stvar u životu. 2020. mi u sjećanju neće ostati po virusu i lošim stvarima, već po najboljim stvarima koje su mi se desile u mom mladom životu.