Najljepša djevojčica na svijetu je odrasla: Pogledajte kako danas izgleda

Info

Anastasiya Knyazeva proglašena je „najljepšom djevojčicom na svijetu“ u 2017. godini.

Tabloidi su je prozvali sljedećom Irinom Shayk i postala je najmlađi model koji se pojavio u francuskom Vogueu. Njene šarmantne duboko plave oči, duga smeđa kosa i anđeosko lice, u kombinaciji sa karizmom osvojili su srca mnogih ljudi, a Anastasiya je sada u trendu na Instagramu sa 1,3 miliona pretplatnika.

Evo šta se dogodilo s Anastasiyom, tri godine nakon što je postala internet senzacija.

Kako je sve počelo


Anastasiya je započela svoju manekensku karijeru kada je imala samo 2,5 godine, a postala je prilično poznata do 4. godine. Mnogi brendovi su se zaljubili u nju jer se ponašala prirodno pred kamerama i uopće se nije osjećala nelagodno. 2015. godine Anastasiyina majka Anna kreirala je njen službeni Instagram profila i započela promociju svoje kćerke.

Anastasiya je postala zvijezda

2017. godine The Daily Mail nazvao je šestogodišnju Anastasiyu novom „najljepšom djevojkom na svijetu“. Ovaj naslov također je pripadao francuskom modelu Thylaneu Blondeauu. Javnost su zadivile njene crte poput lutke i veličanstvene plave oči.

Njena karijera je procvjetala

2018. godine Anastasiya je bila 5. na listi najljepše djece na svijetu, prema L’Officiel. Mladi modeli imaju ugovore sa mnogim brendovima odjeće, rade kao voditelji u TV emisijama i sudjeluju u filmovima.

Uopšte se ne osjeća kao diva

 

Bez obzira na svu pažnju, Anastasiya i dalje ima život normalnog djeteta. Pohađa javnu školu i zapravo ne razumije koliko je popularna. Njena majka dijeli da je bila zaista iznenađena kad su joj se djeca iz različitih školskih grupa počela približavati tokom školskih pauza, kako bi je upoznali. Ali njeni se roditelji trude da je ne pretvore u divu i da je odgajaju kao obično dijete.

Anastasiya pokušava pronaći zdravu ravnotežu između modelinga i školskih obaveza. Pohađa časove engleskog i plesa, a jedna od njenih najvećih strasti je pjevanje. Želi postati slastičarka ili veterinarka kad odraste.

Ima svu podršku porodice koja joj je potrebna

Anastasiyina porodica ni na koji način nije povezana s modnom ili manekenskom industrijom. Njena majka je ekonomistica, a otac radi u automobilskoj industriji. Ona takođe ima starijeg brata Artemiija, koji je 7 godina stariji od Anastasiye. Ipak, učinili su sve što je bilo moguće kako bi Anastasiyina karijera rasla.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.