NAJGORE PHOTOSHOP KATASTROFE IKAD, SAD OD SRAMOTE NE SMIJU IZAĆI IZ KUĆE: Kad vidite broj 3. oblit će vas suze od smijeha

Humor Info

Photoshop je popularan alat za obradu fotografija, a profesionalci Profesionalci ga koriste kako bi svojim fotografijama dali završnu obradu.

Međutim, kada ga “obični smrtnici” upotrebljavaju, događaju se ove katastrofe.

Pogledajte najveće Photoshop promašaje:

Bonus

19. 11. je bio njen rođendan. Nismo zajedno više od šest godina. Svake godine, bez izuzetka i bez obzira što nismo zajedno ja joj tog dana ispišem sve što osećam i sve lepo što joj želim. Znam da je obraduje ta poruka. I znam da smo nekako čudno povezani bez obzira na sve. Ne stidim se da kažem: “to je moja prva, prava i jedina ljubav”. I ove godine naravno da je poruka ispisana ali nisam je poslao prvi put. U ovom među vremenu od prošle godine čuo sam da je dobila dete. A ja ne želim da joj taj mir narušim svojim rečima. Želim im svu sreću sveta, puno zdravlja i ljubavi. Osećam da je ovo bila dobra odluka, bez obzira što mi je preteško sada.

Izvela sam momka na večeru da proslavim otplaćen svoj stan, ja menadžerka a on čistač gradske čistoće. Njemu prvi put u luksuznom restoranu, Bože koliko mi je bio sladak onako trapav i kao malo dete je imao ideje oko hrane i pribora. Pa posmatra ljude za drugim stolovima kako se ponašaju da ih iskopira da se ne blamira. A onda je jeo u slast kao da je došao iz Etiopije i svima redom dobacivao da je hrana preukusna i da nikad nije probao već je čuo od strica da je jednom to jeo pre 20 godina. Tužno je što nešto što treba da bude normalno i standardno nažalost za naše ljude je egzotika. Kolika smo mi beda… uništiše nas političari.