NA SCENU JE IZAŠLA NAJZGODNIJA TAKMIČARKA U HISTORIJI ZVEZDE GRANDA: Žiri jedva disao, a kad su joj LICE VIDJELI ZANIJEMILI (FOTO) Share

Info

Scensko – muzički spektakl u “Zvezdama Granda” priredili su Branka Šaula (33) iz Banja Luke i Dženan Mahmutović (20) iz Lukavca. U roze toaleti pripijenoj uz tijelo i sa šeširom na glavi, prva takmičarka priredila je pravi vizuelni ugođaj, još kada je na sve to došla koreografija uz pesme “Da li znaš da te ne volim” i “Ja sam dobro”, žiri je bukvalno zanemeo.

“Što je dobra riba”, vikala je Jelena Karleuša tokom Brankinog nastupa koji na kraju nije opravdao njihova očekivanja.

Drugi takmičar odabrao je da se bori isključivo svojim glasom, te u njegovom izvođenju pesama “Loše vino” i “Ja potpuno trijezan umirem” nije bilo scenskih momenata, kao kod atraktivne Branke.

Ipak, ovaj duel stavio je žiri na teške muke. Naime, po mišljenju stručnjaka iz “Zvezda Granda” Branka je podbacila u drugoj numeri, a loš odabir pesama koštao ju je ispadanja iz takmičenja.

Saša Popović bio je ljut na njenu mentorku Viki Miljković što joj je uopšte dozvolila da pjeva numeru Nataše Bekvalac, a žiri se složio da je šteta što je ispala, budući da je veliki potencijal za šou biznis.

“Branka, izgledaš fantastično. Takva si ribetina da si mene kao ženu zakovala. U prvoj pesmi si imala fantastično tačne momente, što meni govori da ili te je drma trema da ne znaš gde si, ili se nisi čula”, poručila joj je Jelena Karleuša, dok su ostali članovi žirija dodali da je rođena da zabavi publiku.

Karleuša je, takođe, zamerila Viki što nije bila autoritet i kao mentor odabrala pesme za svog takmičara, na šta se Miljkovićka branila da je to bio Brankin izbor.

I dok je Branka “naljutila” žiri što nije dala svoj pjevački maksimum, već je doživjela fijasko, za Dženana su svi imali riječi hvale, pa je i rezultat bio 5:2 u njegovu korist.

Osim što je prezgodna, svi su se složili i da je Branka jedna od najljepših djevojaka koje su vidjeli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.