Na dlanu mu je izašla misteriozna kvržica koja mu je život pretvorila u noćnu moru (VIDEO)

Hronika

Nakon što mu se na dlanu pojavila ova izraslina momak je trpeo jake bolove, stanje mu se konstantno pogoršavalo. Počeo je da ga boli stomak, noću se znojio, gubio je na težini.

Prošao je golgotu zbog gaziranih sokova. Irac Majkl Šeridan (32) iz Dablina morao je da izvadi sve zube iz vilice koji su mu potpuno propali jer je godinama unazad, svakodnevno pio po šest litara gaziranih sokova. Majkl je mogao i da umre, ali doktori su mu spasli život nakon što su videli kvrgu koja mu se pojavila na dlanu.

Majkl je svakog dana trpeo jake bolove, stanje mu se konstantno pogoršavalo. Počeo je da ga boli stomak, noću se znojio, gubio je na težini.

Istovremeno kada je otišao kod stomatologa kako bi rešio problem sa zubima, na dlanu mu se pojavila plava kvrga.

Srećom po Majkla, doktori su ubrzo uspostavili vezu između problema sa zubima i kvrgom na ruci.

Ustanovljeno je da on ima endokarditis, srčanu infekciju koja može da bude smrtonosna ukoliko se ne leči. Do nje je došlo upravo zbog loših zuba.

Uzrok tome bila je bakterija koja mu je pronađena u ustima, a koja je završila u njegovom krvotoku. Takođe, zbog te bakterije nastala mu je i kvrga na dlanu.

Srećom po Majkla, sve je otkriveno na vreme i on se uspešno oporavio.

Na kraju, on je dobio i nove zube. A ugradnja veštačkih obavljena je na jednoj klinici u Dablinu, a sve je koštalo oko 50.000 evra.

Pogledajte kako izgleda nakon intervencije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.