MUŽ MI OSTAVIO 30 MARAKA NA STOLU I OVU PORUKU: Kad sam pročitala šta trebam uraditi s parama, POČELA SAM DA SE TRESEM, RAZVODIM SE SUTRA!

Info

MUŽ MI OSTAVIO 30 MARAKA NA STOLU I OVU PORUKU:

Kad sam pročitala šta trebam uraditi s parama, POČELA SAM SE TRESTI, RAZVODIM SE SUTRA!

BONUS:

Sjedne si nasuprot mene u vlaku, pa mi bulji u vlasište jer vidi da sam polućelava i onda me još svako malo ružno pogleda dok me ogovara na mobitel sa kolegicom. Kako vas nije samo stid. Nitko da me zagrli ili pita što mi je ili kako se ja osjećam. Svi samo tračaju i znaju osudivati ružno pogledom. Imajte razumijevanja sa nama koji nemamo kose.

Zamešala glet. Odradila smenu (online profesor jezika). Izgletovala delove zida koji su bili za doradu. Okupala se, namačkala, uvukla u saten. Pije mi se vino, imam samo jednu bocu, na pampur. Nemam vadićep. Uzimam šraf, šrafciger I klešta, vadim pampur. Pijem vino I završavam online kurs jer eto ne želim da podučavam doveka. Prevlacim još jedan sloj gleta, kačim veš, ležem da spavam I pišem ovo. 78 nivoa dame. Kud se nisam udala pre 10 godina, ostala neambiciozna, neobrazovana ali s mužem, pa da radi pola ovoga.

Zaljubio sam se u studentkinju. Predajem joj predmet koji je interesuje i tražim joj za nijansu više nego drugima. Primetila je, ali ne buni se. Da se razumemo, mogla bi da mi kaže, da joj smeta. Fantastična je, voli to što uči i uvek ima želju da zna još više. Želim sve najbolje za nju, i makar što se tiče mog dela, guraću je da nauči sve što znam i sam. Isplatiće joj se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.