“Muž mi je mlad, sa samo 33 godine pogino”

Info

Muž mi je mlad, sa samo 33 godine poggginu0 i ostala sam sama sa dvoje male djece, bez posla, bez primanja, dotakla sam dno. Moja najbolja prijateljica mi je pomogla da se zaposlim u firmi njenog muža kao čistačica. Ubrzo možda nakon nekih 15-ak dana što sam radila dok sam čistila njegovu kancalariju, jednostavno smo osjetili neku kemiju i poljubili smo se. Tek nakon shvatila sam, a i on šta smo uradili te smo se dogovorili da to ostane tajna. Dani su prolazili i nekako smo uspijevali da se suzdržimo, ali emocije su bile tolike da smo jednostavno morali da se svremena na vrijeme nalazimo u jednom hotelu. Na našu sreću uspješno smo sve to skrivali i skoro cijelu godinu vezu držali u tajnosti, ali on je totalno odlijepio za mnom i ne želi više da se tajno viđamo, već želi da budem njegova žena, želi se razvesti od svoje supruge, moje prijateljice. Evo danima odugovlačim i smirujem ga, ali je toliko uporan da je pitanje dana kada će se to desiti. Baš se loše osječam zbog toga, da mi barem nije prijateljica, nekako bi mi lakše bilo, opet ako se i desi barem će njene kćerke biti u sigurnim rukama i neću ih odvajati od moje djece. KolikO god mogu truditi ću se da im ne nedostaje majka. Život je kučka, a ja to najbolje znam!

BONUS

Prije par dana sam udario neko auto pozadi tako da sam ga cijelog spakovao u pola. Uspaničio sam se. Onda izlazi cura krvava iz auta i kreće prema meni i tek mi tad nije bilo dobro kad sam vidio šta sam uradio. Otvara mi vrata i pita da li sam dobro i počinje da me umiruje i pregleda, pipa, provjerava. Zvala nam je hitnu (cura je izgleda doktor), policiju, šlep. Cijelo vrijeme mi govori da se ne brinem, da ćemo se dogovoriti, da se svakom moglo desiti… A ja nju udario. A meni ništa. Osjećam se bukvalno kao najveće smeće.

Nakon par meseci veze, pozove me devojka da upoznam njene. Prihvatim naravno, odemo, kad njena majka spremila ručak. U redu, sednem za sto, kad žena iznosi spanać sa svim i svačim, ali SPANAĆ. Zaista nisam izbirljiv po pitanju hrane, ali na samu pomisao spanaća mi se okreće želudac. Da je iznela pihtije, škembiće, ma šta god, sve jedem osim onog. Mogu ga pripremati na 1000 različitih načina, jednostavno ga ne mogu ni pogledati. Zahvalim se ženi, kažem da jedino to ne jedem, kad ona “kakav si to muškarac kad ne jedeš spanać”. Nasmejem se, uzmem iz poštovanja, i naravno život mi se zgadio. Kada je žena videla moju reakciju, sve joj je bilo jasno. 3 godine su prošle od tada, još uvek smo u vezi, i kad god me njena majka vidi, vidi zove me “Spanać”. Smešno ali istinito. 😊

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.