MUSTAFA IMA KĆERKU IZ PRVOG BRAKA, ŽIVI U AMERICI: Evo kako izgleda (FOTO)

Info

Legendarni glumac rijetko govori o obitelji, a poznato je da ima dvije kćeri i sina.

Jedna od njih je PR menadžerica Nana (33), koja živi u Zagrebu, gdje je završila Fakultet političkih znanosti i radi za kozmetičku kompaniju.

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je istoričarka umjetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.


Subotnja kava. Bez šminke, sa svim mojim flekama i njegovom kapom. Taman.

BONUS:

Znam da je loše za posao, ali tvrdim da treba da postoje restorani koji zabranjuju ulaz deci ispod sedam godima i istoj zabraniti ulaz u pozorišta/opere kada nije dečijeg sadržaja izvedba. Odlična strana je što se retko dešava da je dete uopšte prisutno, ali kada jeste, retko kada je mirno jer se dere, trči, plače, hoće kući itd. Nemojte me pogrešno shvatiti jer ne krivim dete, već roditelje naravno.

Tata me je budio za osnovnu školu, srednju školu i fakultet. Danas, imam 24 godine i on me još budi ali sada već za posao. Kaže da dokle god budem živela sa njim i mamom da će me buditi jer je na to navikao i da ne može da zamisli jutro a da me ne probudi. Volim te tata.

Sedim sa drugaricama uveče u bašti poznate kafane u našem gradu i u jednom trenutku ulazi čovek sa dvoje male dece i sedaju za sto. Čovek je u radnom odelu, rekla bih molerskom, vidno umoran, ali srećan jer izgleda dugo nije video svoju decu. Prilazi mu konobar i umesto da primi porudžbinu, kaže čoveku da ga neće uslužiti, jer je neugledno obučen. To je čuo jedan čovek sa susednog stola, inače poznati biznismen kod nas i pozvao konobara i rekao mu sledeće:”Slušaj sine, ukoliko u roku od 5 minuta najljubaznije ne uslužiš ovog čoveka i njegovu decu, tako ću te izlomiti, ovde pred svima, da ćeš biti neugledan mesecima. Šta god da obučeš. Jel to jasno”? ! Ovaj je to naravno uradio brzinom svetlosti, a biznismen je poručio moleru da uživa u večeri sa svojom decom i na kraju platio račun i svoj i njihov. Volim ovakve ljude, koji ne oklevaju da zauzmu ispravan stav!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.