Muškarci konačno priznali: Ovo je 6 najvećih tajni o kojima rijetko govorimo

Info

Šta znamo o muškarcima? Uvijek će pomoći djevojci u nevolji; vole fudbal; većina ih je izvrsno zgodna s bradom. I to je to – barem kako smatra većina djevojaka.

Ovu su neke od tajni koje su ispričali sami muškarci.

6. Trebaju im momenti da ne rade ništa.

Možda zvuči neočekivano, ali oni ne žele uvijek da budu na čelu stvari, donoseći ozbiljne odluke i biti odgovorni za posljedice. Muškarci samo žele imati vremena za uživanje u trenucima mira i tišine.

Unsplash

5. Muškarci ne primjećuju sitnice.

Muškarci razmišljaju globalno. Samo prihvatite to i ne pokušavajte da ih natjerate da obraćaju pažnju na sitne detalje. Možda biste čak trebali slijediti njihov primjer, jer se žene često previše koncentrišu na sitnice.

4. Besmislene misli su sjajan odmor za um.

Možete li zamisliti da muškarci zapravo ne provode svaku minutu svog života razmišljajući o tome kako platiti hipoteku, osigurati porodicu ili spasiti svijet? Ispada da oni često razmišljaju o nekim glupostima.

Unsplash

3. I oni imaju strahove.

Muškarci su nehotice žrtve herojske slike koju im je moderno društvo stvorilo. To je teško jer se i muškarci boje nepoznatog , sumnjaju u svoje odluke i brinu.

2. Oni ocjenjuju svaku ženu u prolazu.

Muškarac će uvijek buljiti, ocjenjivati žene koje prolaze. To je u njihovoj prirodi i to se ne može izbjeći.

Unsplash

1. Cijene podršku.

Muškarcima je potrebna emocionalna podrška koliko i ženama. Hitri tempo današnjeg života i emocionalni stres ne razlikuju spolove.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.