MUŠKARAC KOJI VARA UVIJEK GOVORI OVIH 6 REČENICA: Ovako ćete prepoznati preljubnika, OVO NESVJESNO IZGOVARA

Zanimljivo

Ako su vas prevarili u prošosti, vjerovatno ste već čuli neke (ili sve) fraze u nastavku.

1. “Ništa nije značilo.” Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. “Nikad to neću ponoviti.” Kao što kažu, jednom varalica, uvijek varalica.

Morate to gledati iz perspektive varalice. Ako je to uradio jednom zašto ne bi ponovo? Samo će se sljedeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Ne veruj mu.

3. “Žao mi je.” Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama.

Narcisi se obično ne brinu o osjećajima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osjećaja, ne bi učinili ono što su učinili. Vaša reakcija bi trebala biti: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vrijeme na tebe. Ali idem dalje. ”

4. “Ti si me na to natjerala”.

Nijedna žena nikada nije natjerala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome što ste učinili ili niste učinili zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje imati sve što želi, čak i ako je to izvan okvira onoga što smijete raditi u braku ili vezi.

5. “Bio sam depresivan”. Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Pa velike su šanse.

6. “Dosadilo mi je tvoje zvocanje”. Muškarci će svaki problem svaliti na žensko zvocanje, šta god on pogriješi reći će da je žena kriva za to.

Ali ničije zvocanje neće otjerati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Novi.ba/Pult24

BONUS:

Nikada nisam imala predrasude o ljudima po pitanju njihovog obrazovanja dok nisam počela da radim. Ja sam završila fakultet, a šefica sam ljudima sa srednjom školom. Tek sada vidim da razlike itekako postoje. Vidim koliko su ograničeni, koliko usko razmišljaju, i koliko su ljubomorni na svakog ko ima diplomu i samo teže da spletkare i podmeću kako bi te spustili na svoj nivo, a oni ispali pametni. Još misle kako su kul i zabavni zbog toga, a ne vide koliko su primitivni i prosti. Ne mislim da su svi ovakvi, ali ovo je moje iskustvo.

Od kako smo prestali da se dopisujemo baterija na telefonu mi bude i do tri dana.

Rođena sam na selu i tamo odrastala, došla sam da studiram u Beogradu, svi su mi pričali, da čim osetim grad i njegovu brzinu da se neću ni vraćati na selo. Ali kod mene je drugačije, sve me vuče nazad, sve me vuče da se bavim seoskim poslovima iako sam žensko. Da se razumemo, nemam loše ocene na fakultetu, prosek mi je 9,75 mogu da gradim karijeru ovde, ali ne želim. Toliko se u tom gradu osećam tužno, umorno i uznemireno… Mogu da izdržim 2-3 dana i posle me hvata depresija. Želim svoje selo, želim onaj miris trave, miris lepote, a ne asfalta! Želim da napravim svoj biznis i da uživam sa svojom porodicom u dvorištu uz prelepi miris ruža, a ne u zatvorenom stanu koji podseća na kavez!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.