MOJE DIJETE JE U SUZAMA DOŠLO IZ ŠKOLE, UČITELJICA NA ZADAĆU NAPISALA UŽŽAS: A onda sam ja ispod njene ocjene OVO NAPISALA, da li sam pretjerala?

Info

Neka djeca u školi trebaju dodatnu pomoć, no čini se da to ova učiteljica nažalost ne shvaća. Učenikovo pisanje ocijenila je komentarom “UŽŽAS!” iako je vrlo lako moguće da je riječ o obliku disgrafije, odnosno nemogućnosti svladavanja vještine pisanja.

Kad je mama vidjela što je učiteljica napisala njenom djetetu, odlučila joj je napisati par rečenica odmah ispod ove “ocjene”.

Evo što joj je poručila.—>>>

Mrzim devojku koja mi čuva decu. Ne mogu da shvatim da postiže normalnim tonom sve ono za šta ja moram da ih bijem i urlam, doslovno, na njih. Grle je, ljube, VOLE, pa je čak puno puta nazovu mama. Ona je sva slobodna, mlada je i nekako zna sa njima, pa kad dođe osećam se kao višak u sopstvenoj porodici. Kad kažem da dolazi deca skaču od sreće i bacaju joj se u zagrljaj. Čime ih je ucenila nije mi jasno, a ako je pitam pokazaću da ne znam sa sopstvenom decom. Drska sam prema njoj, svesna sam toga, ali iritira me i previše. Počinje da se plaši mene i to mi se sviđa. Remeti mi život, a treba mi i ne mogu da je otpustim.

Za proslavu Nove godine, malo sam više popila. Ništa strašno, jer sam legla kada sam shvatila da sam pijana (kućna žurka je bila u pitanju). Međutim, iz nekog razloga, uzela sam telefon i počela da prijavljujem ispite za januarski rok i to one na koje nisam ni planirala da izađem. Problem je što se ja toga nisam setila i što uopšte nisam primetila da su mi prijavljeni na studentskom servisu. Dolazi februarski rok, treba da prijavim te preostale ispite, ali ne dozvoljava mi zbog minusa na kartici (kod nas na fakultetu se plaća ukoliko ne izađeš na ispit, a prijavio si ga). Tek posle dobre 3 nedelje od Nove godine, meni se vratio film i setila sam se šta sam pijana uradila. E ako to nije opterećenost fakultetom, onda ne znam šta jeste 😀 Dok se drugi u pripitom stanju javljaju bivšima, ja prijavljujem ispite.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.