MOJE DIJETE JE U SUZAMA DOŠLO IZ ŠKOLE, UČITELJICA NA ZADAĆU NAPISALA UŽAS: A onda sam ja ispod njene ocjene OVO NAPISALA, da li sam pretjerala?

Info
Neka djeca u školi trebaju dodatnu pomoć, no čini se da to ova učiteljica nažalost ne shvaća. Učenikovo pisanje ocijenila je komentarom “UŽAS!” iako je vrlo lako moguće da je riječ o obliku disgrafije, odnosno nemogućnosti svladavanja vještine pisanja.

Kad je mama vidjela što je učiteljica napisala njenom djetetu, odlučila joj je napisati par rečenica odmah ispod ove “ocjene”.

screenshot-12

Evo šta joj je napisala:

cdeb94ec5e6a43b7b389747984f5d183-jpeg-pagespeed-ce-oqts8pno8e

BONUS

Bukvalno ne mogu da verujem šta se malopre desilo. Imam skoro 27 godina. Kada sam bila u osnovnoj školi, mama je našla u autobusu mp4 plejer. Bilo je nekih fotografija na njemu i muzike, kao i jedan spot. Nismo znali čiji je, tako da je ostao meni. Slušala sam i gledala stalno taj spot, postao mi je omiljeni. Sa momkom sam u vezi oko godinu dana, došao je večeras kod mene, pokazivala sam mu fioku u kojoj je bio taj plejer. Čim ga je ugledao pitao me je od koga sam ga dobila. Bio je njegov. Taj spot je on postavio, jer je tada voleo tu pesmu. Verujem da sudbina ipak postoji. ❤️

Puno žena kuka da ih u trudnoći svi previše tetoše. Čim mi se stomak počeo pojavljivati muž me počeo izbjegavati i gledati s užasom. Prije toga smo uvijek bili u nekom dodiru, zagrljaju, spavali isprepleteni… Puno me pogađalo što je takav a htjeli smo bebu, približavao se moj rođendan i ja sam zaželjela od njega masažu, računala da mi valjda neće to odbiti. Stvarno mi je falio njegov dodir a i nisam htjela da ništa kupuje jer smatram da treba čuvati novac za djete i troškove. Na moj rođendan on je radio cjeli dan, svekrva došla nenajavljeno i dok je bila tu stigao paket, muž javio da mi je to poklon. Unutra je bio skupi stroj za masažu. Nisam mogla odglumiti sreću pred svekrvom i grizla sam jezik da zadržim suze. Muž nije došao s posla do navečer ali je svekrva sve to vrijeme sjedila i pričala kako ona kad dobije poklon, bez obzira kakav je pokaže zahvalnosti jer je svaki poklon znak ljubavi i pažnje i kako je ružno kad ljudi nešto dobiju a nisu zadovoljni… Najgori rođendan ikad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.