“Moja kćerka (6) nacrtala je ovaj crtež koji prikazuje stazu i drvored”: A evo šta joj je nastavnik rekao kad je vidio sliku, OGORČENA MAMA SE OGLASILA NA TWITTERU

Info

Jednoj šestogodišnjakinji dogodilo se veliko razočarenje tokom sudjelovanja u umjetničkom klubu koji je jedna od ponuđenih izvannastavnih aktivnosti njezine škole.

Korisnica Twittera Gemma Leighton napisala je: “Moja 6-godišnja kći naslikala je ovu nevjerojatnu scenu.” Objavila je crtež koji prikazuje stazu i drvored.

No u nastavku je otkrila i ovo: “Njezin joj je nastavnik likovne kulture rekao da je to pogrešno nacrtala?! Ne možete pogrešno napraviti umjetnost! Bila je jako uznemirena jer obožava crtati.”

Zamolila je druge korisnike da njezinoj kćeri Edie pokažu podršku i mnogi su se vrlo rado odazvali tom pozivu. Mnogi su pohvalili rad šestogodišnjakinje te su je ohrabrili da ne odustaje, piše Index.hr.

BONUS

Komšinici koja ima 70 godina obavljam sve poslove, jer mi je žao nje da se ne muči. Cepam drva, ložim vatru, hranim piliće i kokoške kojih se pri tom neizmerno plašim. Pre dve nedelje mi je dala novac da joj kupim neke lekove, i neki specijalni prašak za veš koji već tri nedelje jurim i ne postoji nigde, kažu mi stići će sutra. Rekla sam joj za to odmah i pitala je da li želi da joj vratim pare ili da ostanu kod mene dok se ne pojavi taj prašak, ona je rekla da budu kod mene. Da bi me danas njen unuk napao, kad ja mislim da joj vratim novac, ona se njemu požalila kako sam ja njoj to uzela i ne planiram da vratim. A ne znaju da dve nedelje svaki dan idem po taj specijalni prašak. Vratila sam pare, i uz dužno poštovanje ih oterala u tri pm. Služim je, sve obavljam za nju, u dogovoru sa njom je taj novac bio kod mene, da bi ona rekla da sam faktički to ukrala. Nikad više joj pomoći neću, pa nek sam grešna.

#299200019 Apr 21
Očuh je mene i brata prihvatio kao kao svoju decu, od prvog dana se super slažemo sa njim i tako već 15 godina. Pre neko veče sam čula kako priča sa mojom mamom i kaže, da je svestan toga da on nije naš (biološki) otac ali da ne voli kad ga ljudi podsećaju na to. Jako sam se isplakala nakon te rečenice, mislim da mu nikad nisam pokazala koliko mi znači on, njegova ljubav i podrška. Sećam se situacije od pre 10ak godina kada je hteo mene i brata oficijalno da usvoji i da nam da njegovo prezime ali ja nisam htela jer bih time povredila svog biološkog tatu, koga verovatno ne bi ni bilo briga jer nas je viđao 1x godišnje kad mu se ćefne. Kajem se zbog toga jer sam verovatno povredila čoveka koji me je odgajao. Nikad nismo pričali o tome ali verovatno da je tako.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.