“Moja djevojka je plastičnu operaciju…”

Info

Moja djevojka je plastičnu operaciju…”

Djevojka mi je imala veoma male grudi, skoro skroz ravne. I nagovorim je poslije godinu dana da stavi silikone. Mislim i ona je htjela, nije bilo samo na moj prijedlog.

Čak sam štedio da joj platim pola troška.

I sad nakon pola godine desi se da grudi izgledaju super, ali mi se sad njene usne ne sviđaju, užasan mi je osjećaj kad je poljubim. Ne smijem to da joj kažem, da je nagovorim na još jednu operaciju, ali me sve manje loži zbog toga. I razmišljam da je ostavim.

BONUSIč

Nisam ljubitelj životinja. Pasa se jako plašim, na mačke sam alergična. Kad mi prijatelji koji drže ljubimce u stanu kažu da dođem kod njih, gledam da izbegavam, da se viđamo napolju, u kafiću ili negde u parku. Nikad nisam osuđivala njihov izbor da imaju životinju u stanu, ali sam lično protiv toga. Najveći problem je što mnogi od njih smatraju da mogu otići kod nekog u goste i povesti svog psa, ali ne daj Bože da bude u mom dvorištu, već mora u kući, jer je navikao. Ako ja ne volim životinjski miris, dlake, da mi šetaju oko hrane, po jastucima, onda nemate pravo da me dovodite u neprijatnu situaciju. Pritom taj isti pas reži i naskače na mene, jer oseti moj strah koji NE MOGU da kotrolišem. Dosta mi je kučića i po tržnim centrima, daj sjašite malo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.