“Moj muž ima kćerku iz prvog braka”

Info

“Moj muž ima kćerku iz prvog braka.

Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je cijeli život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dvije kćerke.

Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekli da čekaju djevojčicu i da će joj dati moje ime.

Ovo mi je najveće priznanje, osećam se kao da sam dobila Nobelovu nagradu. Andrea, voli te mama”

BONUS

BONUS

Bez nekog posebno razloga pre 10tak godina me je ostavila supruga sa devojčicom od godinu dana. Kao i većina mladih nismo bili u najzavidnijoj ekonomskoj situaciji, u međuvremenu sam se snašao, zaradio krov nad glavom, a ona se nikom nije javljala, ni svojima, putovala s nekim. Sada se je setila deteta i mene. Sada imam i ja nekog i dete s tom ženom, mala tu ženu zove majka, jer se svoje i ne seća, sudski ništa nije mogla jer se ćerka koja ima 12 godina izjasnila sa kim želi da bude i koga će zvati majke. Bez obzira na to ona pokušava pakao od života da nam napravi, ne znam više šta da uradim, prijavljivao sam je i policiji, sada se je setila da ima dete i da želi da bude majka.

Glavni razlog zašto se danas brakovi raspadaju je taj što se svašta iznosi iz kuće i ne čuva privatnost, za čudo primjetila sam da rade muževi ali mnogo češce žene. Stvarno nikoga ne zanimaju te stvari i probleme rješavajte u svoja 4 zida.

Ne podnosim roditelje koji misle da mogu upravljati životima svoje djece koja imaju 20+ godina i upliću se u stvari koje ih se ne tiču. Prošli ste svoje 20-te pustite sada nas da živimo kako želimo.

Već 10 godina se bavim transportom, imamo svoju firmu (ja, otac, majka i mlađi brat). Prevozimo sve, pesak, drva, građu, ma sve živo. Pošto se za nas zna u našem mestu, komšije naravno odma skaču “ej jel može samo ovo da mi preteraš kad ideš negde”…. Naravno misle za džabe. Otvoreno sam rekao da ne prevozim ništa za džabe, odma se naljute, vređaju te (imam 25 godina) kako sam nevaspitan prema starijima i slično. Nije meni problem da prevezem to za džabe, šta god bilo, neću propasti za toliko. Problem je što to njihovo “blizu” i nije blizu. Imam cenovnik i cene variraju u zavisnosti od udaljenosti i vrsti tereta. Ne razumem takve ljude, videli da imam svoj

19. 11. je bio njen rođendan. Nismo zajedno više od šest godina. Svake godine, bez izuzetka i bez obzira što nismo zajedno ja joj tog dana ispišem sve što osećam i sve lepo što joj želim. Znam da je obraduje ta poruka. I znam da smo nekako čudno povezani bez obzira na sve. Ne stidim se da kažem: “to je moja prva, prava i jedina ljubav”. I ove godine naravno da je poruka ispisana ali nisam je poslao prvi put. U ovom među vremenu od prošle godine čuo sam da je dobila dete. A ja ne želim da joj taj mir narušim svojim rečima. Želim im svu sreću sveta, puno zdravlja i ljubavi. Osećam da je ovo bila dobra odluka, bez obzira što mi je preteško sada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.