Mitiser od 65 miliona pregleda: Mala crna tačka mu je bila na leđima, ali iz nje je izašao veliki užas (VIDEO)

Info

Mitiser od 65 miliona pregleda: Mala crna tačka mu je bila na leđima, ali iz nje je izašao veliki užas (VIDEO)

Momku je mitiser izašao na baš nezgodnom mestu

https://youtu.be/QO7mDS6fwJY

Jezivo baš jezivo, šta vi mislite???

Ljudski Ken upoznao živu Barbiku i poželeo da ima decu: Došao je u Rusiju i sreo ljubav svog života (FOTO) (VIDEO)

Želeo bih da imam decu. Svestan sam da ona neće nimalo da liče na mene jer sam potpuno promenio izgled na operacijama. Ali ako budu želeli da se podvrgnu plastičnim operacijama kada napune 18 godina, ja ću da ih podržim i platiću sve, kao što je moja porodica uradila za mene – rekao je on.

Većina ljudi je do sada čula za Rodriga Alveša (34), koji izgleda kao živa lutka Ken. Rodrigo je do sada imao 60 plastičnih operacija kako bi postigao željeni izgled i poznat je po ekscentričnom stilu.

U razgovoru za Dejli mejl priznao je kako je završio sa zahvatima i da je spreman da se posveti drugim stvarima.

– Želeo bih da imam decu. Svestan sam da ona neće nimalo da liče na mene, jer sam potpuno promenio izgled na operacijama. Ali ako budu želeli da se podvrgnu plastičnim operacijama kada napune 18 godina, ja ću da ih podržim i platiću sve, kao što je moja porodica uradila za mene – rekao je on.

Ljudski Ken odlučio se na ovaj korak nakon što je upoznao Tatjanu Tuzovu, živu lutku Barbiku u čuvenom ruskom TV šouu “Muškarci i žene”.

Rodrigo je bio gost u ovom najpopularnijem šou u Rusiji, gde je pričao o modi, načinu života, vezama i brojnim plastičnim operacijama koje je imao.

Kako je rekao, u šou je upoznao puno zanimljvih ljudi, uključujući i ljudsku Barbiku, zbog koje je poželeo da ima i decu. Ova devojka kao lutka živi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i stalno je obučena u roze stvari.

Foto: Youtube
– Većina njih inspirisana je Dizni crtanim filmovima, a isti je slučaj i sa mnom. Mislim da ne ličim na Kena već na nekog princa iz Diznijevih ostvarenja – ispričao je Rodrigo.

On je istakao kako su ga plastične operacije promenile na bolje.

– Danas sam samouveren i uživam dok nosim neverovatne kreacije modnih dizajnera – priznao je on, dodajući da će uskoro posetiti i svoje rodno mesto u Brazilu.