MARKO PREVARIO LUNU! ONA SE OGLAS1LA PRE P0LA SATA: Napisala SAMO 5 REČI! (F0TO)

Info

Bivši reality učesnici Marko Miljković i Luna Đogani prije nekoliko dana objavili su vijest da će uskoro postati roditelji.

Po izlasku iz Zadruge njih dvoje su počeli snimati razne videozapise koje objavljuju na njihov zajednički YouTube kanal koji vode pod imenom Sikter Tube.

Za kratko vrijeme skupili su ogroman broj pratitelja, a večeras je Luna putem storya na Instagramu objavila da su postavili I novi video. Video se zove “Shopping challenge-Prevario sam Lunu”.

Vijest o mogućoj prevari zasigurno je potresla njihove fanove, međutim takvo nešto se nije desilo.

BONUS:

Muž i ja živimo 4 godine zajedno, od toga je 3 put po par mjeseci bio bez posla i ja sam na sebe preuzimala sve finansijske troškove, sad u zadnja 2 mjeseca imam pola plate i on je platio režije (sem kredita i mog računa za tel, koje sam ja platila) i kaže da ja treba da plaćam pola režija, on nije morao jer je u svom stanu (stanu njegovog tate)….

Živimo u inostranstvu, i naš sin koji ima 3,5 godine već neko vreme odbija da razgovara preko vibera sa roditeljima mog muža. Sa mojim roditeljima normalno razgovara, ali oni ga uvek nešto konkretno pitaju ili mu pričaju, ti razgovori su smisleni i sadržajni, i ne duži od 15-ak minuta. Sa drugim dedom i babom je mučenje, oni samo gledaju u telefon i viču “pa gde si bre tiiiii”. Muž ga po sat vremena snima kako se igra a oni to gledaju ćutke u direktnom prenosu, sve dok detetu ne dosadi da ga neko prati i postane nervozan. Prvo sam se trudila, animirala ga, ono kao: “kaži babi i dedi šta si danas radio” isl, ali kako ne postoji nikakva dvosmerna komunikacija, vremenom sam odustala i sad samo čekam da se svi smore i zavše razgovor. Onda on ispada nevaspitan i razmažen, a ja ne mogu da objasnim mužu da nije problem u detetu već u kvalitetu njihove komunikacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.