MAJKA MI JE REKLA DA DOĐEM KUĆI HITNO JER SE NEŠTO ČUDNO DOGAĐA: Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBJESNIO SAM

Info

MAJKA MI JE REKLA DA DOĐEM KUĆI HITNO JER SE NEŠTO ČUDNO DOGAĐA: Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBJESNIO SAM

bonus

Zaručnica me ostavila nakon 8 godina veze zbog oženjenog muškarca kojemu je bila jedna od ljubavnica. Bili smo primorani ostati u kontaktu zbog poslovnih stvari. Jednom mi se poslije poslovnog sastanka pohvalila kako će taj njezin “dečko” ostaviti ženu i sve ljubavnice radi nje. Naravno to se nije dogodilo, nego ju je ostavio nakon što je ostala trudna s njim. Za mene tu počinju problemi, ona me opsjeda od tada. Svakom silom želi da joj se vratim i pri tom ne bira sredstva. Uspjela je svojim lažima nagovoriti moju djevojku da me ostavi. Cijela njena obitelj, moja obitelj i svi koji nas znaju misle da je dijete moje. Moji me zbog toga primoravaju na ženidbu s njom. Ne smijem izaći nikamo, radi mi svakakve scene, ljubomoriše. Ne znam kako izaći iz ovog devetog kruga pakla.

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cerekam. Nisam čak ni kažnjen. Dva dana kasnije sedim u restoranu sa ocem. On je otišao u toalet, a meni je prišla gromada od čoveka koja je sedela za susednim stolom. Rekao mi je da smo gastarbajterska g**na (živeli smo u Nemačkoj) i da se vratimo odakle smo došli. Pljunuo je na pod i izašao iz restorana. Ja sam se zaledio. Nisam mogao da svarim izrečeno. Konačno sam kući priznao ocu šta se desilo. On je seo, zapalio cigaretu i smireno rekao. “To je u redu.” Bio sam besan, pitao sam ga kako može to da kaže. On mi je odgovorio: “Za tebe je u redu iživljavati se na nekome jer je rođen drugačiji, dakle u redu je i što se nad tobom neko iživljava zbog toga gde si rođen.” Ispostavilo se da je gromada tatin kolega i da je to bila lekcija. Ljutio sam se mesecima, ali danas sam mu neizmerno zahvalan.

Naše dete ima razvojni problem. Iako muž radi u inostranstvu, nemamo dovoljno novca da mu platimo sve privatne tretmane koji bi mu pomogli za dalji razvoj. Kad čujem za neku terapiju, pa se raspitam o cenama, sednem i plačem od muke. Pa posle neka mi neko kaže da novac nije bitan u životu!