LOPTICA JE NIJE POGODILA U VRAT?! NEVJER0VATAN PREOKRET: Snimak iz ovog ugla sve govori, EVO GDJE JE LOPTICA ZAPRAVO ZAVRŠILA (VIDEO)

Zanimljivo

Svijet je š0kirala vijest da je Novak Đoković izbačen sa US Opena nakon što je pogodio linijskog sudiju Lauru Klark na meču osmine finala protiv Karanja Buste. 

Mišljenja su podijeljena: neki smatraju da  je diskvalifikcaija Đokovića velika sramota, dok ima onih koji vejruju da su organizatori poštovali pravila i donijeli pravilnu odluku.

Linijski sudija koju je Novak Đoković pogodio lopticom u grlo zove se Laura Klark.

Sada se pojavio novi snimak na kojem se vidi da je Novak sutkinju pogodio u rame, a ne u vrat.

Pogledajte i sami sporni momenat na 0:20.

 

BONUSI:

Jednom sam preko interneta htjela naručiti neku polovnu spravu za vježbanje. Našla sam nekog lika na fb koji je prodavao po povoljnoj cijeni i kupila. Čovjek je tada pregledao moju profilnu i naslovnu sliku na fb i ničim izazvan zaključio da bi mi mogli biti zajedno. Rekao je da će mi pokloniti ako pristanem na ići kafu sa njim. Kulturno sam odbila i rekla da ću platiti. Jedan dan neko zove da izađem ispred zgrade. On je sačuvao moj broj i adresu koje sam mu morala dati kad je slao spravu za vježbanje i mislio da ja moram izaći jer je on prešao toliki put da me vidi. Naravno da nisam izašla. Pošteno sam mu platila spravu, ne dugujem ja njemu ništa. Posle je slao prijeteće poruke. Kakvi sve paćenici sebe nazivaju finim momcima.

—-

Evo zašto ne odgovaram na poruke koje dobijam preko društvenih mreža od meni nepoznatih muškaraca. Kao prvo, najčešće šaljete besmislene poruke, nešto tipa “šta radiš”, osobi koju uopšte ne poznajete. Šta bi trebao neko da vam odgovori na ovo? Da se nastavi dopisivati kao da ste juče pili kafu zajedno, pa ste nešto zaboravili da kažete. Kao drugo, nekada ranije kada sam odgovarala na poruku u kojoj mi neko da samo kompliment, sa “hvala” i naglašavala da nisam zainteresovana za dopisivanje, oni bi nastavljali i dalje da postavljaju pitanja i smaraju kao da ne znaju da čitaju ono što napišem, već samo znaju da pišu. Nakon toga slede uvrede jer ne odgovaram na dalje poruke. Većina ih postupa onako i šta da vam kažem, žao mi je onih prostojnih koji nas smatraju umišljenima zbog gore opisanih smarača.

Ja i dečko smo studenti i dio smo velikog društva koje stalno kulira zajedno. Ja i on smo zajedno 3 godine. Jedna prijateljica je u poslednje vrijeme počela da dovodi svoju mlađu sestru sa nama na okupljanja i ta cura je odmah bacila oko na mog dečka. Od druge prijateljice sam saznala da se ta cura raspitivala za njega i pitala ju je u kakvim smo odnosima ja i dečko i svađamo li se itd. da bi ustanovila ima li šanse kod njega. Bilo me briga za to dok nije počela vidno da se nabacuje mom dečku ispred mene. Sinoć mu je rekla da se osjeća kao da između njih ima hemije. Pred svima sam joj rekla da nema srama kada može pred svima da se nabacije zauzetom momku i vređala sam je. Moj dečko se složio i rekao joj je da se ne ponaša tako jer je jadno i da mu je neprijatno zbog njenog ponašanja. Počela je da plače i njena sestra me napala i rekla mi je da sam zmijurina. Rasppada nam se društvo jer svi biraju strane i sada se osjećam krivom.

—-

Upoznao sam se sa svojom sadašnjom ženom na radnom mestu i to tek pošto su me prebacili u njenu smenu. Kolega iz njene smene je hteo da se menja i pošto niko nije pristao, menadžment prebaci mene jer se nikada ni za šta nisam bunio. Ona je u to vreme imala dečka, ali pošto smo na poslu provodili skoro osam sati zajedno baš smo se zbližili. Poštovao sam tu njenu vezu iako je počela da mi se sviđa da bi jedne večeri kada smo bili slobodni ona mene pozvala da izađemo u grad. Pitam je zašto nije sa dečkom, a ona kaže da tog kretena neće više da vidi u životu. Kontao sam da je neka prolazna čarka i da će se pomiriti, ali mi se te večeri u gradu tako lepo provedemo da smo počeli sve češće i češće da izlazimo zajedno. Nisam mogao više da se kontrolišem i jednom sam je pijan poljubio na šta mi je ona uzvratila, raskinula sa njim odmah sutradan i uplovila u vezu sa mnom koja se nakon godinu dana završila brakom. Njen bivši mi je juče na viberu poslao sliku puške i nije mi svejedno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.