LEPA BRENA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! FLEKAVA, IZBORANA KOŽA, TANKE OBRVE I SALO NA TIJELU KOJE VISI: Blam slike, neviđene do sada (FOTO) Share

Info

Lepa Brena jedna je od rijetkih dama sa estrade koja se ne libi da pokaže svoje prirodno lice.

screenshot-6

Pjevačica se slikala na jahti, pa je sa pratiocima na Instagramu podijelila fotografiju bez šminke i to u krupnom planu.

screenshot-5

Brena se trenutno nalazi u Italiji, gdje uživa sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, a redovno se oglašava na društvenim mrežama i objavljuje fotografije sa svojih putovanja.

2302583-screenshot-1-ff-1

Novi.ba/Kurir

 

BONUS:

 

Baka mi je pred smrt dala svoj prsten i rekla “Sjeti me se kad ju budeš prosio.” U tom trenutku mi kroz glavu nije prošla djevojka sa kojom sam se tada viđao nego najbolja drugarica sa kojom sam se par dana ranije pokačio. Nekako sam u momentu shvatio da je ono što osjećam prema njoj i što ne mogu sebi da objasnim, zapravo ljubav. Sjetio sam se da je uvijek tu, da mi je veća podrška od porodice, da mi se ponekad činilo kao da je samo njoj bitno da li sam živ ili mrtav, da sam najljepše trenutke života proveo sa njom i da ni za koga osim nje nisam bio spreman ostaviti sve i voziti satima samo da ju vidim na sat dva. Sjetio sam se koliko su se prijatelji hvatali za glavu i koliko puta je majka uzdisala kad kažem da mi je samo drugarica. Odmah sam otišao kod nje. Sa vrata sam joj priznao sve. Ona se samo nasmijala i svi njeni pogledi, osmjesi, slučajni dodiri su mi postali jasni. Baka mi je bila u mislima kad sam ju prosio i naša kćerkica nosi njeno ime. Hvala bako!Baka mi je pred smrt dala svoj prsten i rekla “Sjeti me se kad ju budeš prosio.” U tom trenutku mi kroz glavu nije prošla djevojka sa kojom sam se tada viđao nego najbolja drugarica sa kojom sam se par dana ranije pokačio. Nekako sam u momentu shvatio da je ono što osjećam prema njoj i što ne mogu sebi da objasnim, zapravo ljubav. Sjetio sam se da je uvijek tu, da mi je veća podrška od porodice, da mi se ponekad činilo kao da je samo njoj bitno da li sam živ ili mrtav, da sam najljepše trenutke života proveo sa njom i da ni za koga osim nje nisam bio spreman ostaviti sve i voziti satima samo da ju vidim na sat dva. Sjetio sam se koliko su se prijatelji hvatali za glavu i koliko puta je majka uzdisala kad kažem da mi je samo drugarica. Odmah sam otišao kod nje. Sa vrata sam joj priznao sve. Ona se samo nasmijala i svi njeni pogledi, osmjesi, slučajni dodiri su mi postali jasni. Baka mi je bila u mislima kad sam ju prosio i naša kćerkica nosi njeno ime. Hvala bako!

 


 

Ostavio sam djevojku jer se abnormalno udebljala. Više mi uopće nije privlačna, seksualni život nam je katastrofalan, a ona sve komplekse liječi hranom. Pričao sam s njom, bodrio ju da počne sa mnom vježbati, međutim njoj je jedina utjeha u životu hrana. Nema nikakvu dijagnozu, ni fizičku, ni psihičku, samo eto ona voli “papati” jer ju to čini sretnom. Nisam iskompleksiran, niti me brine što drugi misle kad me vide s njom, ali eto jednostavno meni je nepojmljivo i totalno odbojno da mi cura bude 30 kg teža od mene. P.s. ja imam 85 kg..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.