KOMŠINICA ME POZVALA DA DOĐEM KOD NJE, IAKO JE UDATA: Nisam želio, a ONDA SAM DOBIO OVU SLIKU! sve mi je bilo jasno

KOMŠINICA ME POZVALA DA DOĐEM KOD NJE, IAKO JE UDATA: Nisam želio, a ONDA SAM DOBIO OVU SLIKU! sve mi je bilo jasno

Bili Slovenac, Bosanac, Srbin i Crnogorac u jednom avionu. Iznenada, avion se pokvari i počne da pada. Pošto su u avionu bila samo tri padobrana, a njih četvorica, svaki počne da se otima za padobran. Kaže Crnogorac:

Nas je malo. Ako ja poginem, biće nas još manje.

Bosanac mu da padobran.

Zatim kaže Slovenac:

Mi Slovenci smo pametni ljudi, šteta bi bilo da ja poginem.

Srbin mu da padobran.

Slovenac i Crnogorac iskoče, a Bosanac kaže Srbinu:

Šta ćemo ja i ti, jarane? Nas dvojica, a jedan padobran.

Srbin odgovori:

Ne brini se ti ništa, imamo mi dva padobrana. Ja sam Slovencu dao ranac – on je pametan, smisliće nešto do zemlje.

BONUS:

Živimo u inostranstvu, i naš sin koji ima 3,5 godine već neko vreme odbija da razgovara preko vibera sa roditeljima mog muža. Sa mojim roditeljima normalno razgovara, ali oni ga uvek nešto konkretno pitaju ili mu pričaju, ti razgovori su smisleni i sadržajni, i ne duži od 15-ak minuta. Sa drugim dedom i babom je mučenje, oni samo gledaju u telefon i viču “pa gde si bre tiiiii”. Muž ga po sat vremena snima kako se igra a oni to gledaju ćutke u direktnom prenosu, sve dok detetu ne dosadi da ga neko prati i postane nervozan. Prvo sam se trudila, animirala ga, ono kao: “kaži babi i dedi šta si danas radio” isl, ali kako ne postoji nikakva dvosmerna komunikacija, vremenom sam odustala i sad samo čekam da se svi smore i zavše razgovor. Onda on ispada nevaspitan i razmažen, a ja ne mogu da objasnim mužu da nije problem u detetu već u kvalitetu njihove komunikacije.

U junskom roku ove godine prijavila sam devet ispita i svih devet položila u jedanaest dana.. za vikend u toj nedelji završila u bolnici na infuziji a da ne spominjem ljude koji su mi se smejali na mojih devet a kad sam očistila neverica, vera u sebe i ništa više…

Fascinantno mi je kako ljudi u krimi serijama znaju opisati osobu koju su vidjeli za foto robot i ta osoba izgleda identično na tom papiru kao i uživo. Ja iskreno ne bih znala ni svoje lice opisati za foto robot, jednostavno iz nekog razloga nemam pojma imam li ovalno ili duguljasto lice, oštre ili blage crte lica, je li mi nos prčast ili ne itd.. tako da definitvno ne bih znala opisati ni drugu osobu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.