KOMŠIJE IZNENAĐENE POGLEDAJTE ŠTA JE ČOVJEK NAPRAVIO NA KUĆI: Ovo nije moguće! (FOTO)

Zanimljivo

Ne znamo je li ovaj čovjek samo našao loše majstore ili je namjerno htio realizirati svoju čudnu ideju, no ovo nije moglo ostati neprimijećeno kod susjeda. 🙂

Pogledajte i sami:

BONUS

Sjedne si nasuprot mene u vlaku, pa mi bulji u vlasište jer vidi da sam polućelava i onda me još svako malo ružno pogleda dok me ogovara na mobitel sa kolegicom. Kako vas nije samo stid. Nitko da me zagrli ili pita što mi je ili kako se ja osjećam. Svi samo tračaju i znaju osudivati ružno pogledom. Imajte razumijevanja sa nama koji nemamo kose.

Zamešala glet. Odradila smenu (online profesor jezika). Izgletovala delove zida koji su bili za doradu. Okupala se, namačkala, uvukla u saten. Pije mi se vino, imam samo jednu bocu, na pampur. Nemam vadićep. Uzimam šraf, šrafciger I klešta, vadim pampur. Pijem vino I završavam online kurs jer eto ne želim da podučavam doveka. Prevlacim još jedan sloj gleta, kačim veš, ležem da spavam I pišem ovo. 78 nivoa dame. Kud se nisam udala pre 10 godina, ostala neambiciozna, neobrazovana ali s mužem, pa da radi pola ovoga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.