KOJA ŽENA JE UDATA ZA OVOG OPASNOG FRAJERA? Sigurni smo da ne možete pogodit, SAMO JE JEDNO TAČNO RJEŠENJE!

Zanimljivo

KOJA ŽENA JE UDATA ZA OVOG OPASNOG FRAJERA? Sigurni smo da ne možete pogodit, SAMO JE JEDNO TAČNO RJEŠENJE!

Dobro pogledajte ove fotografije, pa nam kažite tačne odgovore:

1. KO JE NJEGOVA ŽENA?

ODGOVOR JE NA DNU TEKSTA, A PRE TOGA PROČITAJTE I OVO:

Dva Roma iz moje ulice su izgleda loše izračunali smenu u kojoj radim i mislivši da sam u trećoj oko 23h upali u moje dvorište. Hteli su da ukradu dve ogromne bakarne cevi koje sam kupio zbog centralnog grejanja ali nikako nisam imao vremena da ceo posao završim. Čujem ja da nešto lupa po dvorištu, izađem polako i zateknem ih kako se muče da cev prebace preko ograde. Pitam ih šta rade, a ovaj stariji se ukipio i kaže mi ”Izvini kume komšo, mi samo hteli da iznesemo cev na svetlo da vidimo da l’ je zarđala”. Koliko sam bio ljut toliko mi je odgovor bio smešan pa sam odvalio da se smejem, a za mnom i oni. Rekao sam im da imam lovačku pušku u kući i da ću ih sledeći put ostaviti u dvorištu vidim li ih opet. Sledećih nedelju dana su dolazili svakoga dana da se izvinjavaju, kunu se u decu da nisu imali nameru da kradu ali nikako da daju dovoljno dobro objašnjenje zašto su pokušali da cev prebace preko ograde.

—-
Brat: A gde ćeš ti tako sređena? Ja: Na sastanak sa Nikolom. Brat: Aj molim te da ne ustajem idi donesi mi iz sobe telefon. (Ja idem po telefon. U međuvremenu on mene zaključa u sobi dok ja njemu tražim je*eni telefon koji je bio kod njega. A svoj sam ostavila u dnevnom. I tako ja ne odem na sastanak a mene moj pametni bata otključa ujutru.) Ja: Ćutim i ne pričam ništa. Brat: A kaži nešto, pa seko što se ljutiš on već ima devojku, nisam hteo da ti kažem sinoć pošto si bila baš uzbuđena zbog tog majmuna. Vidi i sladoled sam ti kupio. I ja šta ću sedem i pojedem sladoled sva uplakana, ali i srećna što me sprečio da odem. Jer da mi je i lepo rekao ja bi ipak otišla.

Prošle godine bratanac upiše fakultet u mom gradu i pošto imamo višak sobu prihvatimo da stanuje kod nas. Ja nisam mogla da verujem da dečko od 20 godina ne zna sebi jelo da podgreje bukvalno. Ali baš ništa nije znao da uradi. Jede i onda samo ustane i ostavi sve onako na stolu, krevet ostavi neraspremljen, wc šolju prljavu… Meni je neshvatljivo da ga brat i snaja nisu naučili te neke osnovne stvari i da je ona za njim sve raspremala i čistila. A što je najgore, dečko je baš dobar i čim je video kako mi radimo, vrlo brzo je sve usvojio, a možda se i osećao malo glupo kad je video da moj sin od 12god zna kako da isprži jaja i ostalo a on ni kafu sebi da skuva. Ne znam zašto neki roditelji to rade svojoj deci, prave od zdrave i prave dece nesposobne.

1. Za opasnog frajera udata je žena broj 2.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.