KOJA ŽENA JE MAJKA OVOJ BEBI? SVI GLEDAJU I NE MOGU DA SKONTAJU: Šta vi kažete, ZNATE LI TAČAN ODGOVOR?

Info

Otkrijte zagonetku, pogledajte ove žene i otkrijte koja od njih je bebina majka.

ODGOVOR:

Majka ovoj bebi je žena broj 2.

Povezane su zbog odjeće, one naime, nose istu boju. A i žena broj dva je jedina iskreno sretna žena na ovoj slici, što pokazuje izraz lica.

BONUS_

Jedna drugarica me stalno savetuje i zabija nos u moju vezu. Te savete sam smatrala dobronamernim kao klinka kada nisam imala puno iskustva u vezama a ona je bila iskusnija jer je imala više veza. Sada ja imam dugu vezu iza sebe i u vezi sam sa trenutnim dečkom 5 godina ali ona i dalje razgovara sa mnom kao da ja ništa ne znam i deli mi glupe savete poput: “Nemoj biti uvijek tako dobra prema njemu muškarci vole k*čke”. Pre 4 meseca sam se verila ali zbog trenutne situacije je svadba odložena. Razgovarala sam sa tom drugaricom i ona je rekla kako bih trebala da dečka pravim malo ljubomornim jer ne bi valjalo da se on suviše opusti. Tu mi je pukao film i rekla sam joj da ne želim njene savete. Ona je na to rekla: “Veruj mi trebaju ti, ne znaš ti ništa”. Ja sam joj na to odgovorila drsko: “Da, ja ništa ne znam zato sam u srećnoj vezi i udajem se brzo a ti si imala 20 veza od kojih nijedna nije duža od 4 meseca. Pozabavi se sa svojom vezama.” Ukratko, blokirala me svugde.

Čudio sam se parovima koji su dugo zajedno, a onda naglo raskinu i u roku od mesec, dva se udaju/ožene za neke skroz leve partnere. Čudio sam se sve dok se meni nije desilo. Imao sam devojku četiri godine mlađu od mene, bili smo zajedno sedam godina i jedne večeri kada sam hteo da joj kažem da sam definitivno odlučio da je ženim i da je vreme da i ona to planira, kao grom iz vedra neba mi kaže da jesam dobar, ali da neće da se uda za mene jer misli da je još uvek mlada (ja tad imao 33, ona 29). Ubrzo raskinemo i na jednoj slavi upoznam devojku deset godina mlađu od mene sa kojom sam proveo celu noć pričajući joj svoje probleme. Nedugo zatim ta devojka kaže da hoće da se uda za mene i ja pristanem. Imao sam određene sumnje jer je ona dosta mlađa, ali brak je sve do demantovao. Čuo sam da se i bivša malo posle nas udala za nekog koga ni ne znam i samo bih da joj postavim pitanje zašto je sa njim ušla u brak posle dva meseca, a sa mnom nije htela posle sedam godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.