KOJA PORODICA SA SLIKE JE SIROMAŠNA: 1 DETALJ otkriva sve, A NIKO NE ODGOVORI TAČNO

Info

Ovom zagonetkom ćete testirati vaš mozak i možda saznati da li biste bili dobar detektiv.

Dakle, koja od ove dvije porodice je siromašna?

REŠENJE

Porodica s lijeve strane je siromašna. Porodica sa niskim prihodima traži hranu koja je jeftinija, poput pizza, sladoleda i kolača.

Bogatija porodica sklona je odabiru više namirnica poput povrća, proteina i voća, mada to ne znači da ne mogu ići na taj povremeni kolač.

BONUS

Moje drugarice žive da bi imale momke. Dakle, to kad nađe dečka, niko drugi ne postoji, u društvu se non stop balave i obmotaju se doslovno oko njih kao da će da pobegnu ako ih puste ili prestanu da se dodiruju na sekund. Neki dan smo se vozili nas nekoliko i vozač je bio dečko moje drugarice, bukvalno ga je češkala po glavi celu vožnju jer je sedela iza njega. Volim ih, drago mi je kad im je lepo u vezama, ali brate mili, zapostave disanje zbog svojih momaka, a posle kukaju kako ih oni tretiraju kao krpe ili varaju i šutnu. Dok su same, prosipaju pamet kako se treba ponašati u zdravoj vezi, a onda uđu u vezu i budu bolesnice. Ovo im je sve rečeno u lice, ali svejedno, ponovo se dešava i sve mislim da moram da nađem normalnije drugarice.

Muž me je naučio da izgradim samopouzdanje i da volim sebe. Ne da volim sebe jer me on voli, nego jednostavno da volim sebe zbog svega što jesam. Odrasla sam uz rečenicu “Šta će ljudi reći?” i ceo život bila toliko nesigurna u sebe i sve što radim, plašljiva, stegnuta. Zahvalna sam mu što je toliko opušten i vedar čovek pun ljubavi koji je video ispod svega ko sam zaista i oslobodio me kompleksa. Zvučaće dramatično ali mislim da mi je spasio život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.