KOJA OD OVE 2 ŽENE JE MAJKA DJETETU? DOBRO POGLEDAJTE SVE DETALJE: Evo šta odgovor otkriva o vama

Info

Psihološki testovi često mogu dati uvid u neke dijelove ljudske psihe koje je malo ko poznavao.

Na ovoj ilustraciji su dvije žene i dijete koje se igra na podu… Vaš zadatak je da odgonetnete ko je od ove dve dame zapravo majka ovog mališana!

Ako ste odgovorili broj 1:

Većina bira ovu opciju, jer žena na ilustraciji djeluje starije i ozbiljnije. Ovaj izbor pokazuje da pripadate grupi kreativnih ljudi, onih koji žele da se izraze kroz umjetnost ili neki drugi talenat. Avanturističkog ste duha, a vaša ličnost ima i crtu neobuzdanosti. Zanimljivi ste, otvoreni, volite veliko društvo. Ipak, s vremena na vrijeme volite da se posvetiti sebi i da dobro razmislite o svemu. Rado dajete savjete i uvijek dajete svojim emocijama na značaju, piše “Zena.blic.rs”.

Ako ste odgovorili broj 2:

Ovo je tačan odgovor. Djeca običnotraže odobravanje i potvrdu svojih roditelja, pa se zbog toga okreću licem prema njima i dok se igraju. Radi se o dječjoj podsvjesti i to je u stvari objašnjenje ovog testa.

Ako je ovo bio vaš izbor vi umijete da pobraćete pažnju na detalje i znate da se nosite sa velikim izazovima. Logika vam je jača strana, a emocije i srce uvijek dobro kontrolišete. Nikada ne donosite odluku na bum, već je pažljivo analizirate. Praktični ste i efikasni, a svoju privatnost uglavnom dobro čuvate za sebe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.