KOBNA IGRA SUDBINE! ŠABAN POGINUO GREŠKOM MENADŽERA? Porodica kralja folka ogorčena

Info

Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića što nije poslao vozača i automobil po pevača da ga odveze do aerodroma kobnog jutra kada se dogodila nesreća, saznaje Kurir.

Da je to uradio, kralja narodne muzike na aerodrom ne bi povezao klavijaturista Mirsad Kerić, koji je tragično nastradao. Dervišević je po usmenom dogovoru trebalo da obezbedi prevoz Šauliću i nije bilo ni najmanje sumnje da će on to ispuniti. Međutim, to se nije desilo, pa je Kerić, koji inače živi u Ofenbahu, seo za volan svog “seata” kako Šaban ne bi zakasnio na let za Beograd.

FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK
“Sabit je, kao i mnogo puta do tada, organizovao Šabanov nastup u Nemačkoj i on je bio u obavezi da obezbedi avionske karte, smeštaj u hotelu, automobil i vozača koji će ga odvesti od aerodroma do hotela i na mesto gde nastupa. Do sada je uvek tako bilo. Kad god je tamo pevao, na aerodromu ga je čekao neki veliki automobil koji mu je bio na raspolaganju sve dok boravi u Nemačkoj. Međutim, 17. februara ujutru vozač i automobil jednostavno se nisu pojavili ispred hotela u kojem je Šaban odseo, pa je on morao da probudi Mirsada Kerića i da ga zamoli da ga on odveze na aerodrom da ne zakasni na let. Zbog toga je Šaban bio jako ljut, o čemu je u prvoj ispovesti svedočio i njegov kum Boban Stojadinović, koji je bio s njima dvojicom u hotelu, a potom i u automobilu kada se dogodila nesreća”, kaže naš sagovornik blizak porodici pokojnog pevača.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Od momenta kada se dogodila nesreća, Sabit se više nije javio Šaulićima, s kojima je bio blizak jako dugo. Nije im izjavio čak ni saučešće povodom tragičnog događaja.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
“On se uopšte nije oglašavao. To je iznenađujuće jer je decenijama sarađivao sa Gocom, a Šabana je uvek nazivao prijateljem. Nije poslao čak ni poruku da izjavi saučešće. Ipak, došao je na Šabanovu sahranu, ali nisam video da je prišao porodici. Verovatno je čuo da su ogorčeni na njega jer nije ispoštovao dogovor”, zaključio je naš sagovornik, dok je porodica Šaulić bila nedostupna za komentar.

Sabitu Derviševiću poslali smo poruku da prokomentariše naša saznanja, koja on u odgovoru nije demantovao i poručio je sledeće:

– Samo da mi je znati ko je taj sagovornik. Verovatno je ćorav pa me nije video u kapelici na Novom groblju. Možda i u grob ponesem tajnu zbog čega je moj prijatelj leteo preko Dizeldorfa. Ovo je više nego sramno – napisao je Dervišević na svom Fejsbuk profilu komentarišući navode Kurira.