KLADIMO SE DA JE NE MOŽETE PREPOZNATI! DANAS JE NAJVEĆA ZVIJEZDA U SRBIJI: Ovako je izgledala u vrijeme školovanja, OBRATITE PAŽNJU NA CRTE LICA

Zanimljivo

Interesantna priča je vezana za gospodina na fotografiji.

Folk diva Dragana Mirković je jedna od najvećih muzičkih zvijezda na ovim prostorima i na nju su ljudi iz Kasidola, ali iz Požarevca, oduvek bili ponosni. I nije ih činila ponosima samo zbog toga što ima velike hitove i brojne uspješne koncerte iza sebe, već i zbog toga kakav je život vodila van scene.

Malo je poznato da je u periodu školovanja Dragana bila odličan đak, a uoči nove školske godine, mi vas podsećamo kako je muzička zvijezda izgledala u periodu kada se ona išla u škoku.

Na fotografiji na kojoj je Dragana bila djevojka, imate prilike da pogledate kako je ona nekada izgleda. Međutim, ova fotografija je značajna i zbog toga što je na njoj i gospodin, koji i dan-danas često dolazi na Draganine koncerte.

dragana11
Na ovoj fotografiji iz prošlosti je Draganinin nekadašnji nastanik Mirko, a koliko je on ponosan na svoju nekadašnju učesnicu, najbolje govori to što redovno dolazi na koncerte ove pjevačice i da je bio u publici i na poslednjem koncertu koji je Dragana održala u Požarevcu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.