KĆERKA MI JE SVA U SUZAMA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU: Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

Info

KĆERKA MI JE SVA U SUZAMA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU: Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

KĆERKA MI JE SVA UPLAKANA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU

Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

CIJELI CHAT —>>>

BONUS

Radim više od pet godina kao zlatar, i više od deset puta mi se desilo da devojka dođe sama da odabere verenički prsten, bez momka, i da mi kaže da taj prsten negde sklonim, i kada se njih dvoje zajedno sledeći put pojave kod mene, da ja kao slučajno iznesem taj prsten ispred njih, i pokazujem ga prvo momku, dok će se ona kao obradovati i taj isti prsten kupiti. Za sada nije bilo primedbi sa muške strane, kupovali su prsten, ne gledajući njegovu cenu.

Pre tri godine sam krečila zid između komšiničinog i svog stana zbog tragova od guma mog bicikla. Nailazi komšinica i kaže mi da mogu i njen ćošak kod vrata da okrečim, ja to i uradim, zaista mi nije bio problem da prevučem četkom par puta. Godinu dana nakon toga, čujem buku u hodniku. Kad ono, komšinica stoji dok njen zet kreči isti zajednički zid. Na pitanje da li da okreči tragove od guma na istom zidu, ali do mojih vrata, komšinica odmahuje svom zetu glavom da to ne radi. Od tog dana više joj se ne javljam, niti osećam grižu savest zbog toga.

Svojim najvećim životnim uspehom smatram to što ljudi koji me poznaju iz viđenja, misle da imam 3 ćerke. Četrnaestogodišnjakinju, petogodišnjakinju i dvogodišnjakinju. Zapravo, moja je samo dvogodišnjakinja. Četrnaestogodišnjakinja je muževljeva ćerka iz prvog braka a petogodišnjakinja mi je setričina.:)