KARLEUŠA NIJE OTIŠLA NA ŠABANOVU SAHRANU, A IZNENADIĆE VAS ZBOG ČEGA…

Info

Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil kojim je išao pevač zakucao se pijani vozač velikom brzinom. Sahranjen je 22. februara u 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani ispratili su ga na večni počinak.

Velika tuga sve je zavila u crno. Udovica Gordana jedva je izdržala sahranu na nogama. Uz nju sve vreme bio je sin Mihajlo, kao i uplakane ćerke. Kada se začula pesma “Ne plači, dušo” poljubila je crni kovčeg i u suzama se oprostila od svoje velike ljubavi.

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani. Kako je pevačica jednom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide, jer se boji da neće dobro podneti. Svaki gubitak neizmerno je boli.

Naime, kada je preminula Dona Ares, izjavila je:

“Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu i, ne znam… To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela”, rekla je JK za sarajevsku TV1 pa dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu: “Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega”, pričala je uz duboke uzdahe ona.