Karleuša izvrijeđala predsjednika Amerike: Zbog njegovih prijedloga djeca u Beogradu su plakala

Info

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša na Instagram profilu je reagirala na izbor novog predsjednika AmerikeDžoa Bajdena (Joe Biden).

Objavila je video u kojem Bajden govori da je predlagao da se Beograd bombarduje.

– Beograd je moj rodni grad i bila sam u skloništu sa ostalim nevinim ženama i djecom koji su bili uplašeni i koji su vikali zbog vašeg “prijedloga” – napisala je Karleuša te dodala jako uvrijedljiv heštag.

Sa obzirom da je poslije objave dobila, kako se čini, negativne reakcije iz BiH, pokušala je objasniti svoj stav.

Ali ne može objasniti vrijeđanje novoizabranog predsjednika najveće sile na svijetu.

BONUS:

Drugarica sa faksa, Vesna, sedi na klupi i plače. Pitam je što plače, šta se desilo? Kaže, udaje se. Pa super, raduj se, čemu suze? Ma radujem se ja, reče, nego imam drugu muku, on se preziva Bulja. Zagrcnuh se, ali sam uspeo da se uzdržim i kažem pa ok, nije strašno. Kaže ona, ali ti ne znaš, ja se ne zovem Vesna, ja se zovem Vesela! I tu sam puko, kraj. Još vrištim🤣

Ova godina je svima “najgora” po mnogočemu. Kriza, virus, novo normalno… Meni je najbolja u životu. Napredovao sam profesionalno nakon 6 godina u firmi, posložio život, vratio sam se starom hobiju, više honorarnom poslu… Ali, dogodila se i ona. Najbolja osoba u svemiru. Nakon godina ničega i nikoga, sasvim slučajno, iz običnog poznanstva, desila mi se najbolja stvar u životu. 2020. mi u sjećanju neće ostati po virusu i lošim stvarima, već po najboljim stvarima koje su mi se desile u mom mladom životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.