“Kada sam saznao da mi je drugi sin zaprosio hrvaticu”

Info

Kada sam saznao da mi je drugi sin zaprosio hrvaticu, istog sekunda sam mu rekao da je za mene i moju porodicu mrtav i da ne pokušava više nikada da nas kontaktira.

Prošlo je već 16 godina od tada, niko se nikada nije čuo sa njim iako je on pokušavao da stupi u kontakt sa nekim iz porodice. Svojim potezom je dovoljno ukaljao naš status, eto mu sada njegova ‘obitelj’ jer za nas takav izrod ne postoji.

Međitim, prije par dana dok smo bili u tgovini, slučajno samo sreli njegovu suprugu i djecu. Ko s neba je pala pred nas a njen pogleda nikad neću zaboraviti. Iste seknude je rekla : ” Oprostite!” i prošla pored nas kao pored stranaca.

starac-zarobljen-zatocen-foto-shutterstock-1471038026-968629
Nije ni pokušala da upostavi komunikaciju, samo je djevojčicu povukla za ruku i otrčala prema kasi! Djevojčica je prelijepa, tako mila i nježna.
Na trenutak,sam se pokajao što nikad nismo imali priliku da je upoznamo, ipak nam je unuka.

Rekao sam to i supruzi, a ona je samo mudro šutila. Posumnjao sam da ona ustvari ima neki kontakt s njima, a to joj nikada ne bih oprostio.

BONIS

U cjelini smo svjesni da su domoljublje i zlostavljanje, baš kao i razgovori na ovu temu, još uvijek stilski u našim konzervacionističkim regijama. Ovde se još uvek primećuje ko je čije samopouzdanje i kako se ono zove. Bez sumnje je najteže mladima jer oni ne obraćaju toliko pažnje na religiju i naciju, ali oni apsolutno trebaju smatrati one iskusnije od sebe koji ne mogu odoljeti mogućnosti da taj dio vide u svakom zamisliv smisao. U sadašnjem sadržaju donosimo vam samo jednu takvu priču koja se tiče teme nacionalnosti i religije. Konkretno se radi o tati koji je, kad je čuo da je njegovo iskusnije dijete predložio hrvatskoj dami, rekao da je on za njega mrtav.

Isto mu je otkrio da će ga cijela porodica predati. Od te sekunde je prošlo čitavih 16 godina i njegovo je dijete nekoliko puta očito pokušalo kontaktirati oca. Čitava porodica ga je demantirala kao rezultat te demonstracije i uklonila sve kontakte. Priznaćete, ovo je strašno. Bilo kako bilo, jednoga dana on i njegova bolja polovica upoznali su njihovo dijete i otišli da se oproste s njim, a ipak je djevojka rekla da mi je žao i nastavila se šetati. U njihovoj organizaciji bila je mlada dama i to je zaista bila njihova unuka.

Bilo kako bilo, svekrva ne bi željela pustiti ih da upoznaju svog unuka na trenutak. U tom trenutku Tarac i njegova bolja polovica zamisle nešto vrlo slično. On i njegova bolja polovica zaključili su da bi na ovaj ili onaj način pokušali ukloniti tu mladu damu i odgajati je. Osjećali su da to nije nikakav oblik, oblik ili oblik pogodan za jednu hrvatsku damu.

BONUS

Ako ste na terapiji, ne biste trebali uzimati češnjak bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.
Prema brojnim istraživanjima, aktivna konzumacija češnjaka opušta krvne žile i snižava krvni tlak. Vrlo je učinkovit u snižavanju razine kolesterola (LDL). Jača imunološki sustav i koristan je za liječenje infekcija.
Zdrava je, ima nevjerojatan ukus i lako se kombinira s raznim jelima. Ako se jede sirovo, uzrokuje loš zadah i žgaravicu, međutim, to najviše ovisi o tjelesnoj kemiji pojedinca.
Koliko god bila zdrava, može uzrokovati zdravstvene probleme u sljedećoj skupini ljudi:
– Češnjak ima prirodna antikoagulacijska svojstva i ne smije se kombinirati s antikoagulacijskim lijekovima – lijekovima koji se koriste za liječenje problema s cirkulacijom (razrjeđuju krv i na taj način sprečavaju starenje ugrušaka). Ako to ne učinite, može doći do krvarenja.

– Ako uzimate bilo koji lijek, ne biste trebali uzimati češnjak bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.
– Ako imate draw back s jetrom i uzimate terapiju, češnjak može smanjiti njegovu učinkovitost.

– Osobe s osjetljivim želucem trebaju izbjegavati češnjak, jer ga je teško probaviti.
– Tijekom trudnoće ili dojenja, ne preporučuje se uzimanje češnjaka kao lijeka.
– Imate normalan ili nizak krvni tlak, ne biste trebali jesti češnjak svaki dan. Tlak se može dodatno smanjiti i uzrokovati komplikacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.