“Kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Amerikancem…”

Info

“Kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Amerikancem…”

Na stranici “Ispovesti” pojavila se zanimljiva ispovijest, koja je izazvala buru komentara.

Pogledajte i sami:

“Kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Amerikancem, nije mi bilo drago, ali sam se trudila da ne generalizujem.

Pomislila sam da je trebalo da joj više pričam o ratovima i o napadačima.

Ali kad me je upoznala s njim, moj najveći košmar se ostvario! On je marinac!

A marinci po svijetu ubija*u nedužne, čak su to radili i u Srbiji. Dakle, u pitanju je jako loša osoba. Ne znam šta da radim, očajna sam. ”

BONUS

Voljela bih kada bih mogla imati sliku tih trenutaka kroz život kada smo se moj sadašnji muž i ja ranije susretali u nekom tamo prostoru i vremenu. Primjerice, išli smo u istu osnovnu školu, kvart do kvarta, ali smo se sreli, upoznali i zaljubili tek nakon što smo već završili fakultete. Baš me zanima jesmo npr. U školskom hodniku ikad prošli jedan pokraj drugoga ili u studentskoj menzi. Čudni su ti životni putovi koji su se, hvala nebesima, ukrstili ovaj put :).

Moja žena se osjećala jadno jer nije imala instagram kao njene druge kolegice i prijateljice, pa je otvorila profil. A sad ima potrebu svaki dan stavljati naše slike i slike naše djece. Za mene je obiteljski život privatna stvar, a ne nešto što se javno objavljuje. Stalno se svadamo oko toga. Ponaša se kao klinka od 16 godina.

Pre braka sam imala jednu, da kažem dužu vežu. Taj dečko je imao predivne roditelje, 3 kuće, sve idealno samo je falilo ljubavi. Udala sam se za čoveka kojeg volim najviše na svetu i koji nema bukvalno ništa. Ne kajem se ni za šta, ali je ipak lakše plakati u BMW-u.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.