“Kad mi je djevojka rekla da je trudna, odmah sam je zaprosio”

Info

“Kad mi je djevojka rekla da je trudna odmah sam je zaprosio.

Svadba će biti za nekih mjesec dana, ona će tad bitu u 5-om mjesecu trudnoće.

Jedva čekam da joj vidim izraz na licu kad joj na vjenčanju priznam da sam sterilan i ostavim je pred svim tim ljudima.”

BONUS:

Zamešala glet. Odradila smenu (online profesor jezika). Izgletovala delove zida koji su bili za doradu. Okupala se, namačkala, uvukla u saten. Pije mi se vino, imam samo jednu bocu, na pampur. Nemam vadićep. Uzimam šraf, šrafciger I klešta, vadim pampur. Pijem vino I završavam online kurs jer eto ne želim da podučavam doveka. Prevlacim još jedan sloj gleta, kačim veš, ležem da spavam I pišem ovo. 78 nivoa dame. Kud se nisam udala pre 10 godina, ostala neambiciozna, neobrazovana ali s mužem, pa da radi pola ovoga.

Zaljubio sam se u studentkinju. Predajem joj predmet koji je interesuje i tražim joj za nijansu više nego drugima. Primetila je, ali ne buni se. Da se razumemo, mogla bi da mi kaže, da joj smeta. Fantastična je, voli to što uči i uvek ima želju da zna još više. Želim sve najbolje za nju, i makar što se tiče mog dela, guraću je da nauči sve što znam i sam. Isplatiće joj se.

Imam 22 godine i nije ništa kako sam zamislila da će biti. Napustila sam fakultet. Počela sam da radim jedan posao plata je prosečna. Želim da dignem kredit uskoro, kupim plac u nekom zabačenom selu. Pokupujem živinu, stoku posadim sebi hranu. Živim van sistema, van gradske buke, bez stresa, bez ograničenja… Želim tako da provedem ostatak svog života. Kad spomenem nekoj osobi da je baš ovo moj san gledaju me kao da sam sa marsa pala. Za mene je to život u prirodi, bez gradske jurnjave i buke. Ceo život jurnjava za novcem plaćanjem stana nikad se naraditi i nadavati para. Ne želim takav život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.